Tags
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 3716
vraag omtrend aanbeveling van Samsung S smartphone
zou je iemand die wil kiezen tussen S2 en S3 de S2 nog aanraden als die persoon niet speciaal die groote en opslag en snelheid belangrijk vind????????
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1550
Apple's mondiale marktaandeel tablets in Q3 nipt boven 50%
Apples aandeel op de mondiale tabletmarkt is in het derde kwartaal volgens IDC gedaald tot 50,4 procent, tegen 65,4 procent in het voorgaande kwartaal. Samsung heeft marktaandeel gewonnen en groeide van 9,4 naar 18,4 procent marktaandeel. Amazon staat mondiaal derde met 9,4 procent (afzet met name in de VS). Asus staat op 4 met 8,6 procent en Lenovo heeft 1,4 procent marktaandeel. Volgens IDC hebben veel consumenten gewacht op de komst van de iPad Mini (eind oktober gelanceerd). Apple verkocht i
Author: ulrik - Replies: 7 - Views: 6554
programma's opslaan van hd digicorder
blykbaar kan je je programma's die op je harde schyf van je hd digicorder wel opslagen .je moet over een hd digicorder beschikken met usb aansluiting achter aan en de schyf van je hd digicorder moet vol zyn.dan een externe schyf aan sluiten via usb aansluiting.iemand al geprobeerd?
Author: jr212 - Replies: 0 - Views: 789
dvd's
Hoi,

Is er iemand die weet welke winkel bewiched seizoen 5(met nl ondertitels) nog heeft. Ik zoek er al meer dan een jaar naar en wordt blijkbaar niet meer gedrukt Sad

De andere seizoenen heb ik al.

Liefst van regio Gent maar ik wil wel enkele km doen om er aan te raken.

Jan

een fotoke van mijn collectie
Author: guyke - Replies: 0 - Views: 837
programma's in echte HD
De goed bekeken dagelijkse Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden wordt binnenkort in volwaardige HD-kwaliteit op RTL 4 uitgezonden.

De komende weken is de soap nog in opgewaardeerde SD-kwaliteit op RTL 4 HD te bekijken. Dat opnames van de eerste afleveringen van het nieuwe 24e seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden hebben enkele maanden geleden al plaatsgevonden. Na de zomerstop worden de beelden echter in HD-kwaliteit opgenomen. Hierdoor kan RTL Nederland de soap dagelijks in HD gaan u
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1258
Programma's 4 en 5 online
De Vlaamse zenders Vier en Vijf, onderdeel van de SBS groep, starten met het aanbieden van programma's online. De programma's zijn te zien op de portal Meer.be. De content die op dit moment te bekijken is, staat achter een betaalmuur. Een aantal programma's wordt later ook gratis aangeboden, Een uitzending kost 1,99 euro.
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 4306
nieuwe prime serie Agents of S.H.I.E.L.D.
De serie pikt meteen de draad op na de gebeurtenissen in The Avengers. New York en de rest van de wereld probeert grip te krijgen op de aanwezigheid van superhelden, goden, en vreemdelingen in hun midden. Agent Coulson wordt onder mysterieuze omstandigheden weer tot leven gebracht en vormt een elite team van agenten van S.H.I.E.L.D. om in het spoor van een geheime organisatie, The Rising Tide, te blijven.

Elke vrijdagavond vanaf 8/11 kan je op PRIME Series (standaardkanaal 305) terecht voor d
Author: zorro123 - Replies: 154 - Views: 26730
Helft Smart TV's gebruikt internet niet
[quote]De internetfunctie in Smart TV's wordt nauwelijks benut. Dat blijkt uit onderzoek van PriceWaterhouseCooper onder Duitse consumenten. Consumenten vinden de bediening te ingewikkeld, en het is gemakkelijker om met een tablet of laptop een onlinevideo te bekijken.
Van de gebruikers die wel de internetfunctie aanzetten kijkt veertig procent naar websites met videoclips of naar online-mediatheken. Drie op tien bezitters van de Smart TV bestellen wel eens een betaalfilm; jongeren (18-30 jaar)
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1403
Tivusat abbo's gestegen weer
Het aantal abbo's voor Tivusat in Italie is in 2013 met 320.000 nieuwe klanten gestegen naar een totaal van 2,044,000 aktieve kaarten.
Deze kaart kan je enkel krijgen met een geldig Italiaans adres en een BTW nr van Italie.
Er zijn webshops die ze ook verkopen maar dan moet je het zelf regelen allemaal.
Je kan die kopen met een CI module voor in je satreceiver.
De Rai zenders op de Astra 19.2 in HD gaan daar ook mee open.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1106
EC onderzoekt afspraken filmstudio's VS en VoD-aanbieders EU
De Europese Commissie is een onderzoek begonnen naar het verlenen van nationale filmrechten door Amerikaanse studio’s aan Europese aanbieders van betaal-tv. Normaal worden deze rechten per land verleend, waarmee de Amerikaanse filmmaatschappijen willen voorkomen dat aanbieders van betaal-tv/Video on Demand films of tv-series in andere EU-landen kunnen aanbieden. Volgens de EC kan deze vorm van territoriale bescherming een inbreuk betekenen op EU-regulering die concurrentiebeperkende afspraken ve

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info