Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1871
RTBF Sat komt terug in 2013
Goed nieuws voor satellietkijkers die van Franstalige tv-programma’s houden. Het in 2009 van de satelliet verdwenen Waalse internationale tv-kanaal RTBF Sat keert in de loop van 2013 op de satelliet terug.

De exacte datum van terugkeer is nog niet bekend. Ook is onduidelijk op welke satelliet RTBF Sat gaat uitzenden. Wel is duidelijk dat het tv-kanaal ongecodeerd wordt uitgezonden en dat de programmering bestaat uit eigen producties van de Waalse publieke omroep RTBF.

Bezuinigingen
Author: natte - Replies: 1 - Views: 901
Met sat op de eerste rij
Satellietkijker met feeds op eerste rij tijdens Olympische Spelen

De satellietkijker zit tijdens de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji op de eerste rij bij vrijwel alle Olympische evenementen. Op de drie voor Nederland belangrijkste satellieten – Astra1 (19,2 oost), Astra 2 (28,2 oost) en Astra3 (23,5 oost) – zijn de Olympische Spelen onder andere bij de zenders van de publieke omroepen NPO, BBC, ARD en ZDF van 7 tot en met 23 februari vrijwel de gehele dag te volgen. Een kleine
Author: natte - Replies: 1 - Views: 2298
hbbtv al bij meerdere zenders op sat en kabel belgie?
Steeds meer zenders in Europa bieden de interactieve tv-dienst HbbTV aan. Nederland blijft echter achter. Alleen bij de publieke omroep kan een gedeelte van de kijkers HbbTV gebruiken.

De Nederlandse publieke omroep (NPO) biedt HbbTV wel landelijk aan. De drie grootste tv-aanbieders van Nederland – KPN, UPC en Ziggo – blokkeren HbbTV echter bij doorgifte van de landelijke publieke tv-kanalen via de eigen netwerken. Landelijk is HbbTV bij deze zenders wel via Digitenne – digitale ethertelevisi
Author: natte - Replies: 0 - Views: 760
Fastscan nodig voor sat
Fastscan onmisbaar voor satellietkijke

De satellietkijker heeft de afgelopen maanden met veel frequentiewijzingen te maken gehad. Niet alleen CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben zenders naar nieuwe frequenties verhuisd of transponder heringericht door nieuwe uitzendparameters te gebruiken. Ook ongecodeerde – oftewel Free To Air (FTA) – zenders hebben in de afgelopen maanden om verschillende redenen een stoelendans gedaan. Voor de meeste kijkers is de automatische zenderlijst-applicatie Fastsc
Author: natte - Replies: 0 - Views: 853
npo zenders niet meer gratis op sat vanaf zomer
Op dit moment zijn de zenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) in combinatie met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard gratis via de satelliet te bekijken. Als gevolg van bezuinigingen bij de publieke omroep en een veranderend medialandschap komt hier verandering in. En zullen de Nederlandse publieke omroepen met ingang van 1 augustus 2014 niet meer gratis via de satelliet te bekijken zijn. De NPO zenders blijven te ontvangen met een betaald zenderpakket (abonnement).

NPO moet b
Author: natte - Replies: 1 - Views: 886
fox zender op sat wordt vrouwenzender
FOX TV WORDT VROUWENZENDER

Tijdens het WK worden de kijkers die niet van het traditionele voetbal houden van veel alternatieven voorzien. Net5 brengt mannenfilms en ook Fox richt zich op vrouwen.

Veel zenders, zoals RTL 4, RTL 7, SBS6 (extra analyses bij het nieuws) en Veronica (WK in lingerie), haken aan bij het WK voetbal in juni, maar juist Fox TV, dat tot voor kort veel inzette op voetbal, gooit dit tijdens het WK helemaal overboord.
FOX VAN MANNEN- NAAR VROUWENZENDER

De voorheen o
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1503
bbc gaat op sat volle bak voor wk smullen jongens.
BBC PLAATS SATELLIETKIJKER OP EERSTE RIJ TIJDENS SPORTZOMER

Satellietkijkers in Nederland en België kunnen deze sportzomer weer van de extra uitzendingen van de BBC genieten. De publieke omroep geeft acht extra tv-kanalen via de satelliet door.

BBC bezuinigde vorig jaar op de doorgifte van de zogenaamde Red Button-kanalen die via de Astra2-satelliet op 28,2 graden te zien waren. Bij grote evenementen brengt de BBC deze extra tv-kanalen echter periodiek op de satelliet terug. Via deze Red Butto
Author: natte - Replies: 2 - Views: 888
nieuwe gigabluedecoder op komst geen kabel of sat meer nodig
in september is hij er eindelijk:

Gigablue IP-Box Preview

Für Besitzer eines GigaBlue-Receivers bringt der Hersteller ein weiteres innovatives Produkt auf den Markt. Die IP-Box wurde entwickelt, um TV-Programme, ob nun Free- oder Pay-TV, Sat- oder Kabel-TV, in Räumen zu empfangen, in welchen keine Antennenleitung liegt. Dies kann beispielsweise das Arbeits-, Schlaf- oder Kinderzimmer sein. Die IP-Box greift einfach auf Tuner einer GigaBlue-Box, wie der HD Quad Plus oder HD 800UE Plus, zu.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 786
Sat.1 Gold HD komt eraan
binnenkort komt er een nieuwe zender erbij in het HD+ pakket,
het gaat om Sat1 gold dat FTA in SD uitzend en binnenkort in HD erbij komt.
de datum staat nog niet vast van toevoeging.
Author: Kris - Replies: 8 - Views: 2319
ProSieben, Sat.1 en Proximus 5 verdwijnen weldra op Proximus TV
De Duitse commerciële zenders ProSieben en Sat.1 verdwijnen op 13 mei uit het zenderaanbod van Proximus TV. ARD, ZDF en RTL Television blijven beschikbaar in het basisaanbod. Dat meldt Proximus. Verder stopt de basketbalzender Proximus 5 op 30 juni met uitzenden. Vanaf volgend seizoen zal er dus geen basketbal meer te zien zijn op Proximus TV. Proximus blijft nog wel Spirou (Charleroi) en Port of Antwerp Giants (Antwerpen) sponsoren.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info