Tags
Author: Digivan - Replies: 37 - Views: 16296
Nut van SD en HD op de kabel ?
Beste forummers, even een verzuchting over de zin of onzin van HD-zenders bij TLN.

Er zijn vrij weinig HD zenders bij TLN, en degene die we ontvangen zijn vaak een kopie van de SD versie. Maar eerlijk gezegd, wat is het nut van deze HD-zenders ?
1. het merendeel is gewoon een geupscalede versie van het SD-kanaal; van echte HD is er dus geen sprake (Discovery HD is gewoon een lachtertje, wat een schande dit HD te durven noemen, los dan nog van 25 keer dezelfde tussenfilmpjes)
2. het merend
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2767
CanalDigitaal verhoogt prijs Familiepakket SD door komst HD
CanalDigitaal verhoogt vanaf 1 november de prijs van het Familiepakket met drie euro per maand. Reden is de komst van zes HD-kanalen in dit abonnement.

Abonnees die het Familiepakket afnemen, kunnen al enige maanden zonder meerkosten naar het volledige HD-aanbod van CanalDigitaal kijken. Aan deze actie komt op 1 november een einde. Vanaf dat moment maken de HD-zenders RTL 4 HD, RTL 5 HD, RTL 7 HD, SBS6 HD, Net5 HD en Veronica/Disney XD HD standaard onderdeel van het familiepakket uit. De prij
Author: chukky2 - Replies: 5 - Views: 2068
21 april einde sd kanalen 19 graden tv vlaanderenl
Via een info balk op de desbetreffende kanalen te zien . Op vtm en een nog niet maar dat zal ook nog wel komen .
Author: natte - Replies: 1 - Views: 666
verhuizing 13th street en Discovery SD
M7 Group heeft wijzigingen de Astra3 transponders doorgevoerd. Hierdoor zijn 13TH Street en Discovery Channel verhuisd. CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben hierdoor nieuwe fastscanzenderlijsten uitgebracht.

De fastscanzenderlijsten zijn beschikbaar via de Astra1 en Astra3-satelliet. Veel HD-satellietontvangers beschikken over de mogelijkheid van inladen van de fastscanzenderlijst. Sommige ontvangers – hoofdzakelijk de door M7 Group zelf op de markt gebrachte apparaten – verversen de zenderl
Author: natte - Replies: 4 - Views: 917
ultra hd pas na uitschakeling sd
Het duurt nog jaren voordat de Duitse publieke omroepen ARD en ZDF de overstap naar Ultra HD gaan maken. Dat gebeurt pas na het stoppen van SD-verspreiding van tv-kanalen.

ARD en ZDF volgen bij Ultra HD dus hetzelfde tijdsplan dat men voor de overstap naar HD heeft gehanteerd. Toen moest via de satelliet ook eerst de analoge verspreiding van tv-kanalen zijn gestopt. Gelijktijdig met het stoppen van analoge tv kwamen toen ook de meeste zenders in HD-kwaliteit op de Astra1 satelliet beschikbaar.
Author: zorro123 - Replies: 16 - Views: 4400
SD naar HD
Canaldigitaal stopt door mediawet met zenderpakket

M7 Group stopt vanaf 1 april 2016 vanwege een gewijzigde Mediawet met het aanbieden van de settopbox-pakket – ook wel STB-pakket genoemd – bij tv-aanbieder CanalDigitaal.
CanalDigitaal is begonnen met informeren van betrokken klanten via brief of e-mail. Niet alle klanten die het STB-pakket afnemen, krijgen gelijktijdig de informatiebrief toegezonden. Dat gebeurt in de meeste gevallen net voor verlenging van het jaarabonnement. De klanten kr
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1028
France 2 in SD en HD bij Proxmus
De abonnees van Proximus TV kunnen naar France 2 ook in SD-kwaliteit blijven kijken na 5 mei. Dat heeft Proximus gemeld. Op de SD-versie van France 2 kwam de afgelopen weken een banner dat meldt dat het kanaal niet meer gebruikt zal worden vanaf 5 mei. Dit is enkel een boodschap voor de Franse satelliet-kijkers (TNT) en niet voor de Proximus TV-abonnees. Als oplossing zal Proximus de HD-versie van France 2 downgraden naar een SD-kanaal. Op deze manier bl
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 1431
Zenders RTL7 sd en NET5 sd zijn stopgezet
Sinds 22 maart zijn de sd zenders van RTL7 en NET5 uitgezet en er staat nu een pancarte op met tekst dat men de hd zenderlijst dienst in te scannen.
Wat opvalt is dat de andere zenders er geen voordeel bij hebben bij de 2 zenders met stilstaand beeld daar deze 2 zenders nog een bitrate gebruiken van rond de 1000 voor videobeeld,dus is het nog ongeveer hetzelfde als daarvoor.
Als er nog 2 zenders worden veranderd zal men iets kunnen waarnemen,al zouden die 2 sd zenderd binnen een maand ook moge
Author: apestaart12 - Replies: 3 - Views: 1281
Neighbours in HD of SD
In de weekdagen wordt om 17 u 35 op één Neighbours uitgezonden maar ik ben aan het twijfelen of die serie in HD is, indien dat zo is is dat maar van ondermaatse kwaliteit vooral ik dat vergelijk met Thuis, die heeft een veel betere HD kwaliteit en Familie die op VTM uitgezonden heeft de beste HD kwaliteit.
Author: apestaart12 - Replies: 11 - Views: 1629
Arte terug in SD
Ik stel tot mijn verbijstering vast dat Arte opnieuw in SD te zien is bij Telenet.  Angry Angry
Allee, na France Ô is Arte de 2de zender die gedownscaled wordt naar SD, het is te hopen dat het daarbij blijft maar met Telenet weet je het nooit, 2 stappen vooruit en 3 achteruit.  Angry

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info