Tags
Author: sportgraag - Replies: 0 - Views: 1500
Mogelijk vervolg HBO-serie Band of Brothers
Het Amerikaanse mediabedrijf Home Box Office denkt serieus na over een vervolg van de HBO-serie Band of Brothers. Dat meldt het Franse tv-magazine Télérama.

Net als Band of Brothers en een andere succesvolle HBO-serie The Pacific speelt de nieuwe HBO-serie zich in de Tweede Wereldoorlog af. De plannen zouden al in een verder gevorderd stadium zijn. Télérama interviewde HBO-topman Michael Lombardo tijdens zijn bezoek aan Parijs.

Luchtoorlog centraal
Net als The Pacific speelt d
Author: sportgraag - Replies: 4 - Views: 2787
Highl Serie a en la liga op RAI uno?
Weten jullie of de samenvattingen van de serie a op de RAI Uno (Italië) en la liga (spanje) bij Telenet kunnen bekeken worden?
Dat zal ook op zaterdag en zondag zijn...
Het zal natuurlijk in het Italiaans en spaans zijn, maar dat hindert niet.

Alle info welkom...
Author: ulrik - Replies: 0 - Views: 1564
nieuwe top serie in april op prime series
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 4337
nieuwe prime serie Agents of S.H.I.E.L.D.
De serie pikt meteen de draad op na de gebeurtenissen in The Avengers. New York en de rest van de wereld probeert grip te krijgen op de aanwezigheid van superhelden, goden, en vreemdelingen in hun midden. Agent Coulson wordt onder mysterieuze omstandigheden weer tot leven gebracht en vormt een elite team van agenten van S.H.I.E.L.D. om in het spoor van een geheime organisatie, The Rising Tide, te blijven.

Elke vrijdagavond vanaf 8/11 kan je op PRIME Series (standaardkanaal 305) terecht voor d
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1671
les Revenants (serie)
Net een super spannende Franse serie gezien.
Het gaat over een groepje schoolkinderen die met de schoolbus in 2002 een afgrond inrijden en allemaal dood zijn en na enkele jaren komen enkele van die kinderen weer tot leven omdat ze uit die afgrond stappen naar boven.
Een aanrader voor wie houd van spannende films in dit genre.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1039
Zondagavond is deze zomer serie-avond bij 2BE
Gruwelijke moorden en manipulatieve dialogen, dat zijn de zomeringrediënten bij 2BE in een zomer die serieus spannend wordt met de gloednieuwe reeksen 'Jo' en 'Hannibal'.

Vanaf zondag 6 juli wordt zondagavond serie-avond bij 2BE. De kijker krijgt eerst een dubbele portie van de Franse misdaadreeks 'Jo' voorgeschoteld vanaf 21.00 uur. De dubbelaflevering wordt om 22.50 uur opgevolgd door nog meer gruwelijke moorden in de horrorreeks 'Hannibal'.

Vanaf 22.50 is de crime scene niet langer Pari
Author: master-magic - Replies: 110 - Views: 14916
Welke serie heb je onlangs gezien??????
Welke serie heb je onlangs gezien op gewone tv of Prime Series of on demand????????
Author: natte - Replies: 1 - Views: 944
eurosport zendt italiaanse serie A voetbal uit
Eurosport 1 zendt op dinsdag 5 en woensdag 6 januari de Derby Della Lanterna-speelronde van de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A uit. Het is de eerste speelronde van deze voetbalcompetitie na de korte winterstop.

Op Eurosport 1 worden gedurende de twee dagen vier wedstrijden uit de Italiaanse Serie A live uitgezonden. De Serie A is deze week de enige Europese voetbalcompetitie met een midweekse speelronde. Eurosport is in Nederland exclusief houder van de uitzendrechten van de Serie
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 320
Viacom: Film wordt serie en andersom
Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom gaat zijn filmstudio Paramount Pictures inzetten om zijn tv-zenders vooruit te helpen en omgekeerd. 


Films krijgen daarbij een nieuw leven als televisieserie, terwijl er ook meer films op basis van series gemaakt zullen worden, maakte het moederbedrijf van MTV, Nickelodeon en Comedy Central donderdag bekend.

Viacom probeerde Paramount vorig jaar nog grotendeels te verkopen, maar ziet de filmtak nu als een belangrijk deel van zijn nieuwe strategie. Daar
Author: natte - Replies: 0 - Views: 404
Netflix komt eindelijk met Marvel serie
Netflix heeft vandaag de eerste officiële trailer vrijgegeven van de langverwachte Netflix Original-serie 'Marvel's Iron Fist'. Alle 13 afleveringen zullen vanaf 17 maart 2017 wereldwijd te zien zijn.

'Marvel's Iron Fist' is de laatste in een reeks van vier epische live-action dramaseries die exclusief op Netflix te zien zijn. 'Marvel's Daredevil' S1 en 2, 'Marvel's Jessica Jones' S1 en 'Marvel's Luke Cage' S1 zijn nu al te zien. Deze reeks zal leiden naar de samensmelting van alle personages

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info