Tags
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 3739
vraag omtrend aanbeveling van Samsung S smartphone
zou je iemand die wil kiezen tussen S2 en S3 de S2 nog aanraden als die persoon niet speciaal die groote en opslag en snelheid belangrijk vind????????
Author: sportgraag - Replies: 13 - Views: 6438
Internet via smartphone naar latop?
Een klein vraagje die voor mij heel belangrijk is:
Bij Telenet heeft men mij gezegd dat ik onmogelijk met m'n King ab. op HTC intenet naar een laptop kan doorschakelen, zelf draadloos.
M.a.w. m'n HTC (2011) is GEEN MODEM die je kan aansluiten op een laptop voor internet.

Eigenlijk moet kunnen, aangezien ik internet heb op HTC via King ab.

EIgenlijk wil ik internet via HTC op laptop om te internetten.

Wie weet hier raad mee en wie kan mij helpen met eventuele stappen?
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 9028
Geen yelo tv op je smartphone als die geroot is
Telenet heeft het onmogelijk gemaakt voor gebruikers die hun Android-toestel van roottoegang hebben voorzien om live tv te kijken. De provider heeft nog geen verklaring gegeven voor de blokkade, die werd ingesteld bij een recente update van de bijbehorende app.

Dat de dienst voor live tv-kijken voor Android-apparaten met roottoegang is geblokkeerd blijkt uit klachten van gebruikers, die onder andere op de downloadpagina in de Play Store zijn te vinden. Daar melden verscheidene gebruikers dat
Author: natte - Replies: 0 - Views: 493
logitech remote ook voor smartphone
Alles bedienen met je smartphone of tablet? Het kan. De Logitech Harmony Smart Control is werkelijk op alles voorzien. Sinds kort kan je er ook je Sonos systeem mee bedienen.

8 op 10Aanbevolen prijs: € 129,00
Pro
+ Nooit meer richten
Uitgebreide customisatie
Prima remote
Smartphone en tablet app
Bluetooth-ondersteuning (PS3 en Wii)
Philips Hue en Sonos ondersteuning
Prijs
Contra
Customisatie is complex
App reageert traag
Handig concept
Een universele remote moet tegenwoordig van
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1576
Liever geen seks dan geen smartphone
Vier op de vijf Amerikanen zijn bereid te stoppen met het drinken van alcohol of het eten van chocolade als ze daarmee hun gestolen smartphone terugkrijgen. Dertien procent is zelfs bereid hiervoor seks op te geven.
Dat zal zeker gelden voor de 13 procent van de respondenten die aangeven geen uur zonder hun toestel te kunnen.
Dat blijkt uit [url=http://newsroom.bankofamerica.com/sites/bankofamerica.newshq.businesswire.com/files/press_kit/additional/2014_BAC_Trends_in_Consumer_Mobility.pdf]onderz
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 633
Mobistar verhuist telefooncentrale naar je smartphone
Als het aan Mobistar ligt dan hebben kmo’s geen nood meer aan een telefooncentrale. Met zijn eigen oplossing komen alle functies naar je smartphone.

Mobiline is een eigen ontwikkeling van de operator en belooft de kosten van vastelijnsdiensten tot de helft goedkoper te maken. Zo is er geen nood meer aan een PABX of vast toestel. Uiteraard werkt de functie enkel via Mobistar-simkaarten. Bij voorkeur via de professionele Shape-abonnementen.

Gebruikers kunnen via een webinterface op hun mob
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 830
smartphone opladen in 1 minuut
Nieuw type aluminiumbatterij kan smartphone in 1 minuut opladen

Onderzoekers van de Stanford University hebben een accu met aluminium in plaats van lithium ontworpen. Die kan in één minuut opgeladen worden en moet binnen afzienbare tijd smartphones en laptops van stroom kunnen voorzien. Zijn de dagen van de 'traditionele' batterij bijna geteld?

Anno nu worden in onder meer smartphones, elektrische auto's en andere elektronica nog vaak lithium-ion-accu's gebruikt. Maar als dit nieuwe type a
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1589
M7 Group lanceert digitale tv via PC, smartphone en tablet
De Europese tv-operator M7 rolt vandaag Tv Vlaanderen Live Tv en Telesat live tv uit, 
een produkt dat klanten de mogelijkheid geeft om Live Tv te kijken op pc, en op een ios of android smartphone of tablet,
via het wifi netwerk of 3g of 4g internetverbinding.

[color=#333333][font=Arial]Afhankelijk van het tv-abonnement, Basic Light, Basic of Basic+, zijn er tot 24 zenders beschikbaar, waaronder de meest bekeken Vlaamse zenders die standaard beschikbaar zijn voor iedereen die de optie toevo
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 709
Smartphone meer gebruikt voor online tv kijken
Het mobieltje wordt steeds vaker gebruikt voor andere functies dan communicatie. In de afgelopen drie jaar was er een duidelijk stijgende lijn te zien in het gebruik van mobiele toestellen als afstandsbediening voor tv, voor navigatie en om live tv mee te kijken. Het aantal mensen dat live tv kijkt via hun mobieltje is zelfs verdubbeld. Dat blijkt uit een studie van Telecompaper onder zijn Consumer Panel in oktober 2015.
Mobiele toestellen worden steeds vaker gebruikt voor andere functies dan
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 546
Belgen vinden smartphone belangrijkste dat ze hebben
Drie op de vier Vlamingen bezat in 2016 een smartphone (74%). Ten opzichte van 2015 betekent dat een stijging van 6 procentpunt (toen 68,5%), terwijl in 2014 het percentage op 57 procent stond. Dat blijkt uit de jaarlijkse Digimeter, een onderzoek naar het mediagebruik in Vlaanderen. Naast smartphones groeit het aantal wearables hard (van 0 naar 13% in twee jaar), waar de andere hardware daling of stagnatie laat zien. Een opvallend cijfer is dat zo’n 6 procent van de Vlamingen aangeeft geen enke

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info