Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1870
Auto Motor Sport Channel HD
Auto MotorSport Channel HD Stap in en geniet

Het nieuwe Auto MotorSport Channel HD brengt u nieuws en reportages over de nieuwste auto's en analyses, hoogtepunten en uitgebreide verslagen van op de grootste en meest indrukwekkende autosalons van heel Europa.

AutoMotorSport Channel HD is

De nieuwste auto's van binnen en van buiten gezien

Commentaar en reportages van experts en autoliefhebbers

Analyses en verslaggeving van de grootste auto-evenementen

Alles in ade
Author: Tien - Replies: 17 - Views: 8487
EXQI Sport-Culture wordt Sport10 en Culture7
Straf nieuws vind ik toch: http://digitaletv.wordpress.com/2012/10/...-culture7/

Het nieuws was al iets langer bekend, maar nu ook kanaalnummers. Het is duidelijk dat Belgacom weer een Vlaamse zender in het basisaanbod gaat schrappen.

Mvg
Author: natte - Replies: 2 - Views: 877
betv sport
ik heb bij de zenderpaketten van telenet een nieuw pakket ontdekt. betv sport. hier heb je de 3 sportzenders van betv en voofoot. voor 20 euro. raar geen infongekregen bij mails.
Author: natte - Replies: 2 - Views: 838
joepie nieuw thema zender bij npo sport
NPO POLITIEK MAAKT VOOR NPO SPORT PLAATS

Het digitale themakanaal NPO Politiek zendt tijdens het zomerreces van de Tweede Kamer niet uit. De publieke omroep gebruikt het uitzendslot voor het tijdelijke kanaal NPO Sport.

De komende weken worden zomerse sportevenementen – deels live – op NPO Sport uitgezonden. Hieronder bevinden zich ook evenementen die niet gelijktijdig live via één van de drie landelijke publieke tv-zenders te zien zijn. Als eerste wordt NPO Sport door de NOS gebruikt voor
Author: natte - Replies: 0 - Views: 451
veel sport nos
NOS PAKT REST VAN DE ZOMER MET VEEL TOPSPORT UIT

Ondanks het feit dat de grootste sportevenementen voorbij zijn, pakt de NOS in augustus en begin september via NPO sport en nos.nl uit met evenementen die de moeite meer dan waard zijn.

NPO sport is het digitale themakanaal dat in de zomerperiode het programma van Politiek 24 vervangt en via diverse digitale platformen is te bekijken. Veel sport wordt door de NOS ook via NOS.nl uitgezonden. Sommige uitzendingen zijn bijvoorbeeld ook op N
Author: tontol36 - Replies: 1 - Views: 707
prime sport & biljart
Nu heb ik dit weekend eens biljart op prime gevolgd en vind daar de kommentaar daar prima, maar wat betreft de kamera plaatsing is het wel triestig.Ik volg meestal het snooker op bbc of eurosport en das wat anders, maar ja , iets nieuws moet nog aan geschaafd worden zeker? Ik las hier ook de vraag over die handschoen die gedragen werd, wel die dient om het makkelijker schuiven van de keu.Men kan al eens zweterige handen hebben waardoor de keu moeilijker over de hand glijd, daarvoor dus die speci
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 744
Minder sport en entertainment op VRT
Sven Gatz maakt zich niet populair.

In gesprek met De Zondag heeft Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open VLD) gezegd dat de VRT geen sport- en entertainmentzender moet zijn, waartoe ze wel aan het evolueren was. De genres mogen aan bod komen, maar in een beperktere vorm. "Ik ben ook een voetbalfan, maar het is wat te veel van het goede aan het worden", luidt het. Gatz wil ook dat de werving van reclame-inkomsten beperkt wordt. “Ook moet je je durven afvragen of VRT op haar digitaal platfo
Author: eevee - Replies: 128 - Views: 15691
play sport ipv sporting telenet
Telenet lanceert maandag zijn nieuw sportaanbod, dat voortaan Play Sports zal heten. Het voetbalaanbod is -voorlopig toch- kleiner geworden, maar Telenet compenseert dat met meer andere sporten.
Dat is donderdag bekendgemaakt. Met veldrijden heeft de Mechelse kabelaar er alvast een belangrijke troef bij.
Voor liefhebbers van het Italiaanse en Franse voetbal is er slecht nieuws. De rechten voor die competities is Telenet kwijt aan Eleven Sports Network van Andrea Radrizzani, dat in België twee
Author: natte - Replies: 0 - Views: 637
Fox sport praat met andere aanbieders
Betaalzender FOX Sports verliest de uitzendrechten van het Engelse Premier League voetbal. Toch zit men niet bij de pakken neer. Samenwerking met tv-aanbieders wordt besproken.

Exclusieve content is het toverwoord in de Nederlandse tv-markt. De twee grote spelers Ziggo en KPN proberen met content dat alleen via hen te zien is de abonnee naar zich toe te lokken en te binden. Zo biedt Ziggo aan alle klanten zonder meerkosten in het digitale basispakket het sportkanaal Ziggo Sport. Een sa
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 544
Sony test streaming in 4K voor live sport
Sony Electronics heeft 4K streaming getest voor sportwedstrijden. Sportzender Univision Deportes heeft wedstrijden uit het Zuid-Amerikaanse voetbal in 4K gestreamd voor de Noord-Amerikaanse markt.
 Via het NeuLion Digital Platform worden de beelden OTT afgeleverd op Sony 4K Ultra HD-televisies met de geïntegreerde NeuLion 4K Streaming SDK. 
Univision Communications is een multimediale sportzender met onder meer UDN, het grootste Spaanstalige sportkanaal. 
Op 10 februari heeft het vanuit Miami

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info