Tags
Author: sportgraag - Replies: 1 - Views: 1607
Carl Huybrechts excuseert zich bij de Sporting-abonnees
ik bied u mijn verontschuldigingen aan voor het ongemak dat u moest ondervinden bij de start van de rechtstreekse Telenetuitzending van de wedstrijd KRC Genk - KV Mechelen.
http://sportingtelenet.be/nieuws/2012-10...g-abonnees

Hopelijk zet hij zijn woorden om in daden...
Author: sportgraag - Replies: 10 - Views: 4754
Ik kijk graag naar... op Sporting Telenet
Mijn dagelijkse afspraak is 'Sporting nieuws' op Sporting Telenet HD1 om 18u30.
Het is gemakkelijk als het dagelijks automatisch wordt opgenomen. Zo mis ik niks...
Author: tontol36 - Replies: 7 - Views: 2906
sporting telenet Polspoel
Van dat gezaag van polspoel valt ge wel degelijk in 't slaap,daarnet tijdens de uitzending van montpellier-psg aan den lijve ondervondenSleepy
Author: sportgraag - Replies: 16 - Views: 9766
Opzegging Sporting & Prime
Vanaf nu heb ik Sporting Telenet & Prime buiten gegooid.
Ze wilden me nog ompraten, maar ik hield voet bij stuk.

Sinds enige tijd heb ik me geërgerd aan de aankongingsbanner van de volgende match. Dat is wel storend en met de komst van Leekens als analist bij Telenet, heb ik de stopzetting versneld.

Ik zal wel een matchke meepikken op Belgacom (bij vrienden) en via stream.
En Prime heb ik de laatste tijd niet veel gebruikt en vandaar alles buiten.

Dat is wat ik ervan denk en hande
Author: sportgraag - Replies: 4 - Views: 2614
PL blijft bij Sporting Telenet
De wedstrijden uit de Premier League zullen ook de komende drie seizoenen te zien zijn op Sporting Telenet. Het Mechelse telecombedrijf verlengde het contract met de Barclays Premier League met drie seizoenen, tot en met het seizoen 2015-2016.

PL tot 2016 bij tn
Author: zorro123 - Replies: 16 - Views: 5127
sporting telenet zendt kwalificatiecampagne 2016 EK voetbal uit
Sporting Telenet, de digitale sportzender van het Mechelse telecombedrijf, heeft de uitzendrechten van de kwalificatiecampagne voor het Europese en wereldkampioenschap voetbal in 2016 en 2018 bemachtigd. De openbare omroep VRT behoudt wel de rechten op de wedstrijden van de Rode Duivels. Door het nieuwe concept van de UEFA, 'Week of Football', kan Sporting Telenet al de andere wedstrijden uitzenden. Dat meldt Telenet vandaag.
De Europese voetbalbond Uefa breidt het speelschema tijdens de kwalif
Author: natte - Replies: 22 - Views: 4282
rio-sporting-betv
Je kan beter rio metbetv comineren. voor niet internetter telenet betaal ik 25 euro rio en 27 euro sportingtv

voor rio combieneren met betv voo sport is goedkoper 40 euro en 25 euro.jehebt dan 4hdzenders bij en 6 film 3 sport en 6 voetbal.ok frans maar dat kan je combineren met jupleage en radio sporza. ben aan het twijfelen . vind sporting 27 euro veel voor 3 voetbalkanalen en 5 die nooit gebruikt worden zeg nu zelf
Author: Kris - Replies: 24 - Views: 5100
Formule 1 op Sporting Telenet
Formule 1 op Sporting Telenet!
Goed om weten 11/03/2014 - door Manu Leroy
Telenet heeft de uitzendrechten van de Formule 1 binnengehaald. De komende drie seizoenen zal de koninginnenklasse van de autosport live te zien zijn op Sporting Telenet.

Vanaf zaterdag 15 maart kunnen de Formule 1-fans terecht op Sporting Telenet. Daarop zenden we alle kwalificaties en races integraal uit. Het F1-seizoen begint in het weekend van 15 en 16 maart met de Grote Prijs van Australië en eindigt op 23 nove
Author: natte - Replies: 0 - Views: 1211
eenmalige betaling sporting telenet
beste vrienden op mijn afrekening stond eenmalige bijdrage beindigen sporting telenet maar ik heb ditnnooit gehad.weet iemand of ik dit teniet kan doen. of als ik hen voorstel om zelf een abonnement te nemen op sporting dat ze dit kunnen teniet doen. graag serieuze meningen en voorstellen aub.dank
Author: Dimira - Replies: 4 - Views: 1380
sporting telenet
Ik heb verleden maand sporting aangevraagd;Maar krijg nu ineen een digitale rekening van 150€.Sporting was wel gratis tot April,maar mijn vraag was mag ik dit nu stopzetten om verdere kosten tegen te houden.Ik heb verleden week mijn internet laten verhogen omdat ik niet toe kwam.Maar dat dit nu zoveel duurder is geworden begrijp ik niet.Vroeger was het rond de 60€ en nu ineens 150€;Ook krijg ik dat ineen via internet en altijd vroeger op papier via post.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info