Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 401
spotify breidt uit
De muziekstreamingdienst Spotify heeft de functionaliteit voor klanten verbeterd. Het biedt nu ook gepersonaliseerde informatie over concerten van favoriete artiesten aan.

Spotify biedt naast het onbeperkt beluisteren van muziekcontent voor een vast bedrag per maand vanaf nu ook de functie 'gepersonaliseerde concerten' aan. De abonnee kan aangeven wie de favoriete artiesten zijn. Wanneer deze artiesten in de buurt een concert geven, krijgt men automatisch een notificatie. Hierdoor hoef j
Author: natte - Replies: 9 - Views: 2209
Spotify premium
Ik heb deze nu 7 dagen getest en vind het een goede player om ook spotify radiozenders van telenet ook online te horen.opgepast kost wel 10 euro na die week maar wel zijn geld waard. En google en zo kosten ook zoveel
Smile Smile
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 214
Spotify ondersteunt Safari niet meer
De op het web gebaseerde speler van Spotify werkt niet langer in combinatie met de Safari-browser op macOS. Apple-gebruikers die de dienst in de browser willen gebruiken, moeten overstappen op alternatieven, is het advies van Spotify.

Wie open.spotify.com opent in Safari 10 op een Mac-systeem, krijgt een melding dat de browser de Spotify Web Player niet ondersteunt. De dienst raadt aan een andere browser te gebruiken of over te stappen op de Spotify-applicatie voor macOS.

In een reactie op

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info