Tags
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 2139
Belgacom stelt TV Replay open voor alle klanten
Na een testfase van vier maanden door 10.000 Belgacom TV-klanten, lanceert de operator zijn uitgesteld kijken-dienst TV Replay in Vlaanderen en Brussel.
Met TV Replay kunnen programma’s tot 36 uur na uitzending worden herbekeken op televisie of via TV Overal op een computer, tablet of smartphone. De dienst is daarmee een rechtstreekse concurrent voor alternatieven als Stievie en bhaalu, maar is exclusief beschikbaar voor Belgacom TV-klanten.
In een eerste fase (vanaf 17 februari) is het aanbod
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 904
Japan stelt robotnieuwslezeressen voor
Ze heet 'Kodomoroid', een mix van het Japanse woord 'kodomo', wat kind betekent, en 'androïde'. Voor stomverbaasde journalisten las ze dinsdag het nieuws voor als een echt televisienieuwsanker tijdens een sessie in het nationaal wetenschappelijk en technologisch museum in Tokio.
Na het laatste nieuws over een aardbeving en een FBI-operatie, liet Kodomoroid zich meedragen door haar uitvinder, de specialist robotica Hiroshi Ishiguro. Kodomoroid deelde de hoofdrol met een andere vrouwelijke robot,
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 628
eurosport stelt nieuw motorsport seizoen voor
Onder grote belangstelling van de Nederlandse en Belgische motorsportpers maakte Eurosport vanochtend in Jaarbeurs Utrecht haar plannen voor motorsportseizoen 2016 bekend.Meest in het oog springen de nieuwe opzet voor de MotoGP en de gewijzigde wedstrijdstructuur van het WK Superbike.

Eurosport sprak nadrukkelijk het voornemen uit om – anders dan vorig jaar – alle trainingen, kwalificaties en races van de MotoGP uit te zenden op vlaggenschip Eurosport 1. Ook maakte de zender bekend h
Author: master-magic - Replies: 25 - Views: 840
Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10)
Heb kunnen mee beleven wat de iphone 8 zal geven aan de klanten die een nieuwe willen kopen,
ik had geen echt whaauw gevoel bij de iphone 8,prijs start vanaf 809 euro voor een 64GB versie of 979 voor een 256GB model.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iph...ne-8#00,12

of de plus dat start vanaf 919 euro voor de 64GB versie,wel iets groter dan de gewone 8 versie,en 1089 euro voor de 256GB versie.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iph...ne-8#01,12

De apple X (10) dan,dat i
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 424
Apple stelt de nieuwe Iwatch series3 voor
de nieuwe versie van de iwatch (series3) kan je vanaf nu ook gebruiken zonder iphone in de buurt, er zit een gps op en mobiele verbinding zodat je het kan gebruiken en bereikbaar bent enzo.
de prijs start vanaf 369 euro voor dit toestel.

https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-watch/apple-watch

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info