Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 2365
BBC stopt met Teletext
De Engelse teletekst-dienst Ceefax is verleden tijd. Op 23 oktober trok de BBC definitief de stekker uit de analoge tv-nieuwsvoorziening. Het is tevens het einde van analoge televisie in het Verenigd Koninkrijk.

De analoge nieuwsdienst heeft in de digitale variant van Ceefax een opvolger gekregen. De Freeview-ontvanger die nodig is voor het bekijken van digitale ethertelevisie in het Verenigd Koninkrijk kan op internet worden aangesloten. Via een druk op de rode toets op de afstandsbediening
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1927
mobistar stopt met tv voor particulieren
Mobistar stopt met tv binnenkort,je zal wel via tv vlaanderen of telesat kunnen verdergaan.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1700
Weepee tv stopt ermee
Vanaf 31 december stopt weepee tv ermee in belgie.
Door de hoge kosten voor de tv rechten kan dit kleine bedrijfje het niet langer houden om tegen de grotere op te kunnen.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1165
Belgacom stopt samenwerking met Deezer
Belgacom gaat Deezer niet langer opnemen in zijn internetaanbod. Het contract met de Franse streamingdienst wordt niet verlengd.

Twee jaar geleden kondigde Belgacom aan dat het de streamingdienst zou aanbieden in zijn internetabonnementen. Afhankelijk van het aanbod kon dat tegen korting of gratis. Telecomverdeler Astel meldde vandaag op Twitter dat de samenwerking stopt, wat intussen aan onze redactie wordt bevestigt door Belgacom.
“We hadden een contract van twee jaar en dat loopt af op
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 3091
Viacom stopt met HD-kanaal MTV Live HD
Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom stopt met de satellietdistributie van het HD-kanaal MTV Live HD. Dat heeft gevolgen voor de tv-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Voor de doorgifte van MTV Live HD gebruiken deze tv-aanbieders de satellietdistributie van Viacom via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost. Omdat Viacom deze satellietdistributie op 7 januari 2014 staakt, stopt ook de doorgifte van MTV Live HD in zenderpakketten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Bij veel Nederlandse
Author: natte - Replies: 0 - Views: 430
SHARP stopt in europa
SHARP STOPT MOGELIJK MET VERKOOP IN EUROPA

Sharp wil volgens nog onbevestigde berichten de Europese consumentenmarkt verlaten. Het is met enkele televisiefabrikanten in gesprek over de overname van de televisietak. Dat meldt persbureau Reuters.

Sharp gebruikt bij haar televisies onder meer de Quattron-beeldtechniek waarbij door gebruik van een vierde basiskleur waardoor volgens de fabrikant een betere beeldkwaliteit waarneembaar is. Sharp is met enkele televisiefabrikanten in gesprek om ha
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 636
vrt stopt verkoop videozone-app
De VRT heeft de Videozone app, die beeldmateriaal van deredactie.be, cobra.be en Sporza.be aanbiedt, uit het aanbod van de iTunes store en Google Play store verwijderd.
Uiteraard willen we de huidige gebruikers van de videozone app niet in de kou laten staan. Daarom blijven we de app tot de zomer van 2015 nog ondersteunen in zijn huidige vorm. Er komen evenwel geen nieuwe functies.
investeren in mobiele versie voor de redactie.be
Uit onderzoek blijkt dat de relevantie van de app is achterhaa
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1483
Nautical Channel stopt op astra volgens TVV
Nautical Channel

De zender Nautical Channel beëindigt eind deze maand haar uitzendingen via de ASTRA satelliet. We betreuren dit afscheid en stellen steeds alles in het werk om een gevarieerd aanbod te kunnen blijven aanbieden
Author: natte - Replies: 0 - Views: 523
Microsoft stopt met ondersteuning oude IE
Microsoft stopt met ondersteuning oudere versies Internet Explorer


Microsoft zal begin 2016 stoppen met de ondersteuning van oudere versies van Internet Explorer. Gebruikers moeten dan de nieuwste versie van de browser voor hun besturingssysteem hebben om patches en ondersteuning te krijgen.

Nu ondersteunt Microsoft ook nog diverse oudere browserversies, maar daar zal het Redmondse softwarebedrijf dus op 12 januari 2016 mee stoppen, blijkt uit een blogpost. De nieuwste browserversie kan
Author: apestaart12 - Replies: 2 - Views: 1387
Snow stopt met digitale TV
Snow stopt in de loop van 2015 met hun digitale TV platform wegens onrendabel.
Het is niet duidelijk of Snow ook zal stoppen met vast internet en vaste telefonie aan te bieden.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/...isie.dhtml

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info