Tags
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 759
in holland : is streamen wel legaal ??
Juridische vraag: is streamen van video's nog wel legaal?

Vraag: Sinds het downloadverbod een aantal maanden geleden van kracht werd zie je steeds meer websites verschijnen die streaming video aanbieden. Maar ik vraag me nu af of dat nog wel legaal is?
Antwoord: Sinds kort hebben we een downloadverbod, althans is er geen mogelijkheid meer je download uit illegale bron als thuiskopie te rechtvaardigen. De thuiskopie is een regeling die bepaalt dat je voor eigen oefening, studie of gebruik een
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 927
NLziet wil tv-zenders live gaan streamen in Nederland
Onbeperkt kijken-dienst NLziet begint in de komende weken een test waarbij het live bekijken van tv-zenders mogelijk wordt. Binnen de bestaande klantenbase zoekt NLziet testers.

NLziet is een gezamenlijk OTT-dienst van de NPO, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Tot een jaar terug kan een groot deel van eerder uitgezonden programma’s van de elf belangrijkste zenders van Nederland onbeperkt teruggekeken worden. Voor gebruik van NLziet is een abonnement nodig dat acht euro per maand kost.
Author: natte - Replies: 5 - Views: 772
F1 denkt aan streamen
Formule 1 is door het succes van Max Verstappen in Nederland de afgelopen maanden ongekend populair geworden. Dat is zeker niet in alle landen het geval. Daar komen de kijkeraantallen van de Formule 1 onder druk te staan. De veranderende manier van mediaconsumptie – waarbij de kijker minder lineair maar juist meer online gaat kijken – is een belangrijke oorzaak. Hierdoor komen kijkcijfers van betaalzenders onder druk te staan. Een gevolg is dat de uitzendrechten van de Formule1 voor lineaire ver
Author: natte - Replies: 7 - Views: 618
VARA kassa over illegaat streamen allen kijken
Kassa besteedde vorig jaar al aandacht aan het bedrijf DitisTV. Dit keer staat de leverancier van online mediaspeler NonstopPlayer centraal. Beide leveranciers van op Android Kodi gebaseerde online mediaspelers hebben als overeenkomst dat ze niet altijd het bestelde en door de consument al betaalde product daadwerkelijk leveren.

Legaal?

Met deze online mediaspelers kan men zonder betaling naar onder meer de nieuwste films en series kijken. Sommigen zijn zelfs nog niet in de Nederlan
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 220
VRT gaat serie in 4k streamen
De Vlaamse omroep VRT gaat het sketchprogramma Loslopend wild & gevogelte in 4k streamen op zijn platform vrt.nu. Het gaat om een test waarbij het vierde seizoen van de VRT-serie volgend jaar in de resolutie via internet wordt aangeboden.

Het is de eerste keer dat een VRT-serie in 4k wordt uitgezonden, meldt de VRT bij de aankondiging van de vierde serie van Loslopend wild & gevogelte. De serie start op 9 januari, maar niet bekend is of dan ook direct de 4k-streams beschikbaar zijn.

Volgen
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 69
Streamen in Ultra HD en sociale media stuwt dataverbruik omhoog
Internetaanbieders zien het dataverbruik toenemen. We kijken meer online, maar gebruiken ook meer sociale media-apps als Facebook en Snapchat op tablet en smartphone.

Het online bekijken van films en series via videodiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en NLziet neemt fors toe. Dat zorgt voor meer dataverbruik. Zeker nu meer films en series bij vooral Netflix en Amazon Prime Video in 4K Ultra HD beschikbaar zijn. Het aantal televisies in de huiskamer die Ultra HD geschikt zijn,

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info