Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 542
Sony test streaming in 4K voor live sport
Sony Electronics heeft 4K streaming getest voor sportwedstrijden. Sportzender Univision Deportes heeft wedstrijden uit het Zuid-Amerikaanse voetbal in 4K gestreamd voor de Noord-Amerikaanse markt.
 Via het NeuLion Digital Platform worden de beelden OTT afgeleverd op Sony 4K Ultra HD-televisies met de geïntegreerde NeuLion 4K Streaming SDK. 
Univision Communications is een multimediale sportzender met onder meer UDN, het grootste Spaanstalige sportkanaal. 
Op 10 februari heeft het vanuit Miami
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 1253
Base zet John Porter in als gezicht van streaming muziek
Base heeft een nieuwe campagne gelanceerd rond het thema muziek. De promotiecampagne is opgebouwd rond John Porter, CEO van Telenet. Porter heeft een playlist van 26 nummers samengesteld, waarin hij ook het bandje plugt waar zijn zoon in speelt.

Base berekent geen MB’s voor het luisteren naar Spotify en Deezer en voor de video’s van YouTube. Het aanbod geldt 24 juni tot en met 30 september voor alle postpaid klanten. Sinds de overname door Telenet heeft Base nieuwe proposities en wil het zich
Author: master-magic - Replies: 30 - Views: 1313
Disney wil een eigen dienst aanbieden met streaming
Disney heeft plannen om een eigen dienst a la netflix te starten waardoor de overeenkomst met netflix in het gedrang komt en het disney aanbod bij netflix verdwijnt.
Author: natte - Replies: 1 - Views: 175
STREAMING enkele zeer leuke adressen

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info