Tags
Author: sportgraag - Replies: 3 - Views: 2857
Matchen op Telenet/Belgacom/Streams
Wat de match van El Classico tussen Barca en Real zalig. Ik heb dit op Belgacom 11+ gezien (café) en er was spanning in de lucht.

Het eindigde 2-2. Met een paar pinten achterover, hik!
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 724
Hulu blokkeert VPN streams
De Amerikaanse videodienst Hulu gaat internationale streams via VPN verbindingen blokkeren. Het bedrijf heeft alleen licenties voor de Amerikaanse markt en mag contractueel geen diensten buiten de landsgrenzen aanbieden. Vermoedelijk worden niet alle VPN-diensten getroffen, alleen de populaire. Mogelijk ondervinden ook Amerikaanse VPN-gebruikers hinder van de blokkade. De VPN-toegang was lange tijd ook de manier om Netflix te ontvangen toen de dienst nog niet in Nederland werd aangeboden.
[url
Author: natte - Replies: 2 - Views: 914
netflix gaat streams beter beveiligen
Netflix voert uiterlijk in 2016 een betere beveiling van videostreams door. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf bij de presentatie van de resultaten over het eerste kwartaal 2015 bekend.

Betere privacybescherming van klanten is volgens Netflix de reden van de aangescherpte beveiliging. Het bedrijf denkt daarbij vooral aan gebruik van de videodienst via openbare WiFi-netwerken. Netflix gaat de videostreams beter beveiligen door van versleutelde https-verbindingen gebruik te maken. De aanpassing
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 540
Facebook gaat sport streams aanbieden fox sport
Facebook heeft een overeenkomst gesloten met Fox Sports voor het live streamen van de Champions League wedstrijden in de VS. De deal met de sportdivisie van 21st Century Fox bevat dubbele wedstrijden tijdens de groepsfase, vier wedstrijden in de achtste finales en vier kwartfinales, schrijft Bloomberg. De partijen willen beide niet aangeven wat de financiële details zijn van de overeenkomst.
Voor Facebook is dit een vervolg op zijn inspanningen om live sportwedstrijden te kunnen streamen. Eerd

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info