Tags
Author: ulrik - Replies: 38 - Views: 15682
TV-theek nog beter
Alles wat je moet weten over de verbeteringen in de TV-theek

We willen je graag de ultieme kijkervaring bezorgen. Daarom zullen we in de nacht van maandag 29 oktober op dinsdag 30 oktober de TV-theek verbeteren. Daardoor zul je geleidelijk aan van nog meer films kunnen genieten.

Alle digitale tv-klanten van Telenet komen in de volgende weken aan de beurt. Als jouw regio aan de beurt is, krijg je daarvan bericht via e-mail en in je Digimenu.Wat moet je doen?

De verbeteringen in
Author: guyke - Replies: 32 - Views: 6390
TV-Theek
Ik heb eens (uit nieuwsgierigheid en omdat het gratis is, ik heb een abonnement op "Sporting Telenet") bij de tv-theek uit Sporting a la carte een voetbalwedstrijd (samenvatting) besteld.
Wat een onnoemelijke slechte beeldkwaliteit is me dat als dat zo ook is voor de andere betaalde programma's uit de tv theek is het huilen met de pet op.
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 3271
Telenet TV-theek wordt Telenet entertaint.
Alles rond onze films, zenders en series vind je voortaan bij Telenet entertaint!

We schotelen je elke dag enkele suggesties voor, aan jou om te kiezen of net niet? Voor ieder zijn goesting: Vlaams of internationaal, blockbuster of tranentrekker, dé hitserie of een marathon aan klassiekers. En, daarvoor rekenen we op jou!

We bespreken met je welke series je moet gezien hebben. Welke films je op het puntje van je stoel zullen jagen of net heerlijk achterover doen rollen van het lachen. Welk
Author: guyke - Replies: 7 - Views: 1949
TV-Theek
Ik heb eens een programma besteld uit de TV-theek met name bij "IWatch" van VTM.

De beeldkwaliteit is erbarmelijk slecht.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 535
Klachten over Tv-gids en opnames en tv-theek bij telenet
Vanuit heel Vlaanderen meldden gisterenavond klanten storingen in de digitale tv-gids en tv-theek van Telenet. Kijkers konden alleen nog live naar tv kijken, maar geen opgenomen programma's meer bekijken. Volgens de website allestoringen.be zijn de problemen bij Telenet intussen opgelost.

Op de website allestoringen.be kwamen de eerste meldingen van gebruikers vanaf 18 uur binnen. Onder hen Telenet-klanten van over heel Vlaanderen. Velen onder hen kampten met gelijkaardige problemen en konden

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info