Tags
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 2303
Turner start Brits free-to-air kanaal TruTV
TruTV, de Amerikaanse tv-zender van Turner Broadcasting, is begonnen met uitzendingen bij de Britse providers Sky, Freeview en Freesat.

TruTV houdt zich bezig met rechtszaken, rechtspleging en politiewerk. Te zien zijn reality-programma’s als Fear Factor, Crime Stories en Bait Car. De zender werd in de Verenigde Staten bekend onder de naam CourtTV.
Turner Broadcasting is ook eigenaar van CNN, Cartoon Network en de filmzender TCM.

TruTV is te vinden op de Astra 2F satelliet, 28 graden o
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 675
Proximus test fiber to the home (internet)
Het appartement van Jordy Minnebo en zijn vriendin in Temse ruikt nog naar nieuw. Niet verwonderlijk: het koppel is er pas een kleine maand geleden ingetrokken. Naast een prachtig uitzicht op de Schelde, biedt het nog een andere mooie troef: de bewoners kunnen een “echte” glasvezellijn van Proximus in huis halen.

“Voor alle duidelijkheid: dat was voor mij niet de reden om hier te komen wonen”, lacht Jordy, die zelf als IT-netwerkspecialist aan de slag is. “Toen we hier introkken, wist ik zelf
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 69
Motorsport TV gaat free to air op Astra 2 28.2
Satellietkijkers hebben alweer een gratis sportkanaal erbij. Wel is ontvangst van de Britse Astra-2 positie vereist.
Motorsport TV, de opvolger van het vroegere Motors TV, is op in het Britse satellietaanbod free to air gaan uitzenden. De zender vervangt het kanaalslot van de ter ziele gegane zender Bike TV. Iedereen met Astra-2 ontvangst kan de zender nu bekijken en dat geldt ook voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen kijkers met een geschikte ontvangstinstallatie. Op die manier zijn vele andere

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info