Tags
Author: sportgraag - Replies: 17 - Views: 6332
Eersteklassers verkopen tv-rechten collectief tot 2020
Het eeuwige getouwtrek rond de tv-rechten lijkt tot een einde te komen. De Pro League bereikte een unaniem maar vooral ‘historisch’ akkoord met de eersteklassers om de rechten collectief aan te bieden tot 2020.

JPL rechten 2020
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 3517
Telenet-klanten meteen toegang tot 4G-netwerk Mobistar
Mobiele klanten van de Belgische kabelaanbieder Telenet kunnen gebruik maken van het 4G-netwerk van Mobistar zodra deze operator dit netwerk openstelt.
Telenet is MVNO op het mobiele netwerk van Mobistar.

Mobistar begon in november 2013 met een reeks proeven met LTE in 30 steden en gemeente en wil in het eerste kwartaal van 2014 met de commerciële uitrol beginnen. Begin 2014 zal Mobistar ten minste 40 extra steden en gemeenten toevoegen aan zijn 4G-netwerk en zijn commerciële aanbieding lan
Author: zorro123 - Replies: 21 - Views: 5146
Belgacom start met verhoging surfsnelheid vaste lijn tot 70 Mbps
Belgacom is samen met technologieleverancier Alcatel-Lucent gestart met de activering van het "eerste nationale VDSL2-vectoringnetwerk ter wereld". Concreet wil dit zeggen dat via de
zogenaamde 'vectoring'-technologie de snelheid van de breedbandverbinding via de klassieke koperkabel (de 'telefoonlijn') opgetrokken wordt tot 70 Mbps. Klanten uit Mechelen zijn als eerste aan de beurt gekomen. Tegen 2016 moet het hele net geüpgraded zijn.

Belgacom biedt nu vast internet aan via de VDSL2-techn
Author: chukky2 - Replies: 4 - Views: 1587
Binnen 5 tot 10 jaar de helft minder zenders is mijn mening .
Beste forumleden ,

Wat is jullie gevoel,

Ik heb het vermoeden dat we niet veel nieuwe zenders meer moeten verwachten omdat het heel anders tv kijken zal worden , steeds kan men meer en meer opvragen mits betaling en wat het interessant maakt zelfs zoveel opvragen als men wil voor een vast bedrag.

Het verwelkomen van nieuwe zenders zie ik dus niet meer gebeuren.
Duitse zenders zullen hier niet zoveel last van hebben , maar de rest zie ik binnen 10 jaar halveren !

Graag jullie meni
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1256
Antwerpen : gratis wifi van station tot schelde
Antwerpen biedt gratis wifi aan van station tot Schelde

De stad Antwerpen gaat tegen eind dit jaar werk maken van een grote gratis wifi-zone die zich moet uitstrekken langs een as van het Koningin Astridplein aan het Centraal Station tot het Steenplein aan de Schelde.
Zowel Antwerpenaars als bezoekers zullen ervan gebruik kunnen maken. Door een samenwerking met commerciële partners kost het project de stad zelf niets, maar ze stelt wel verschillende van haar gebouwen ter beschikking om de no
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 635
'Liberty Global bereid tot verkoop Film1'
Liberty Global is bereid om zijn betaal-tv dienst Film1 te verkopen als dit een overname van de Nederlandse kabelaanbieder Ziggo dichterbij brengt. Dat stelt de Chicago Tribune op basis van anonieme bronnen.

De Europese Commissie onderzoekt de gevolgen van de mogelijke fusie tussen Ziggo en UPC Nederland. De onderhandelingsmacht van Ziggo en UPC samen tegenover de tv-zenders zou toenemen
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 864
4G maakt tv-kijken via de kabel tot een hel
Blokkerige beeld op je grootscherm televisie, zenders die in het niets verdwijnen en dat allemaal omdat 4G in je stad is geactiveerd. Inwoners van Den Helder klagen massaal over storingen in hun tv-signaal via de kabel en geven 4G de schuld.

De inwoners van Den Helder worden sinds enige tijd zwaar gefrustreerd door nauwelijks te volgen tv-uitzendingen. De tv's geven vaak een blokkerig beeld, sommige zenders zijn plotsklaps verdwenen en klagen bij de kabelmaatschappijen helpt niet. Het zou aan
Author: chukky2 - Replies: 64 - Views: 12189
Telenet coax kabel verdwijnt binnen 3 tot 5 jaar .
Dus mannen, geniet nog wat van je zwart kabeltje ;-)
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 644
Vinyl marathon tot 20 September te volgen
Vrijdagmiddag om 12.00 uur is de Vinyl Marathon 2015 van start gegaan in Hotel Lapershoek in Hilversum. Dit evenement is tot en met zondagavond te volgen via radio en Internet.
DJ’s
Tijdens de Vinyl Marathon wordt alles van Singles en LP’s gedraaid. Deze Vinyl happening is een initiatief van 192Radio, het Internetstation van de Stichting Norderney192, met medewerking van Museum Rock Art, Radio Paradijs en Hotel Lapershoek te Hilversum. DJ’s als Joost den Draayer, Jan van Veen, Rob Stenders, Ge
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1019
Netflix leidt tot cord-nevering
Netflix verandert het Amerikaanse tv-landschap onomkeerbaar. Dat vertelt Tom de Groeve, director bij PwC in Brugge, op het Telecom Insights congres van Telecompaper, in Den Haag. De Groeve heeft in de VS gewerkt voor “een bedrijf dat DVD’s verhuurt” en stelt dat hij daar wellicht iets te vroeg is weggegaan – bij Netflix dus. Bij PwC adviseert hij over de markt voor OTT televisie.
Netflix heeft in de VS ongeveer 55 miljoen klanten, wat ongeveer gelijk staat aan de helft van het aantal huishoude

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info