Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1585
Oorlog tussen Liberty & Telenet
Op korte termijn komt meer duidelijkheid over het overnamebod dat het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global op Telenet heeft gedaan. De handel aandelen Telenet is opgeschort.

De handel in aandelen Telenet op de Euronext Brussel is door de Belgische toezichthouder FSMA tot maandagochtend 29 oktober 2012 stilgelegd. Als aanleiding geeft FSMA dat Telenet over informatie beschikt waarvan de toezichthouder vindt dat deze gepubliceerd moet worden.
Overnamebod
Hoofdaandeelhouder Liberty Global l
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1564
verschil tussen belgie en nederland ??
De kabel blijft nu echt gesloten

Kabelexploitanten kunnen niet worden gedwongen om hun zenderpakket door te verkopen aan derden, omdat Europese regels dit niet toestaan. Dat heeft de rechtbank Den Haag bepaald in twee zaken die kabelaars Ziggo en UPC hadden aangespannen tegen de Staat.

De Europese regels voor elektronische-communicatiediensten staan volgens de rechtbank niet toe dat lidstaten op deze wijze de markt beïnvloeden. Daarnaast constateert de rechtbank dat de gedwongen doorverkoo
Author: Dimira - Replies: 7 - Views: 2535
aansluiting tussen telenet decoder en die van belgacom
Weet soms iemand hoe je een verbinding legt tussen deze twee decoders.Gisteren is die kwiet geweest van telenet,maar ik heb nu geen verbinding meer sinds gisteren met belgacom.Ik had al gisteren naar telenet gebelt en daar zeggen ze dan dat ze dan niets kunnen doen dat belgacom het maar moet oplossen.Ik bel dan vandaag terug om te zeggen dat ik sporting niet moet hebben zis daar niemand aanwezig.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info