Tags
Author: master-magic - Replies: 36 - Views: 13744
WDR uit digitaal televisieaanbod
Vandaag heeft Telenet noodgedwongen de uitzending van de West-Deutscher Rundfunk (WDR) stopgezet. De reden voor deze stopzetting is het uitblijven van een commerciële overeenkomst tussen enerzijds Telenet en anderzijds WDR voor het digitaal distribueren van het televisiesignaal van WDR in Vlaanderen en Brussel.

WDR is een regionale Duitse televisieomroep, waarvan de populairste programma’s eerst via ARD (Das Erste) worden uitgezonden. Daardoor is de impact voor onze klanten zeer be
Author: zorro123 - Replies: 16 - Views: 5127
sporting telenet zendt kwalificatiecampagne 2016 EK voetbal uit
Sporting Telenet, de digitale sportzender van het Mechelse telecombedrijf, heeft de uitzendrechten van de kwalificatiecampagne voor het Europese en wereldkampioenschap voetbal in 2016 en 2018 bemachtigd. De openbare omroep VRT behoudt wel de rechten op de wedstrijden van de Rode Duivels. Door het nieuwe concept van de UEFA, 'Week of Football', kan Sporting Telenet al de andere wedstrijden uitzenden. Dat meldt Telenet vandaag.
De Europese voetbalbond Uefa breidt het speelschema tijdens de kwalif
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 724
BT, Alcatel-Lucent voeren glasvezeltest uit met 1,4 Tbps
Alcatel-Lucent en BT hebben een test uitgevoerd met een glasvezelnetwerk, waarbij een snelheid van 1,4 Tbps bereikt zou zijn. Het is volgens beide ondernemingen de hoogste snelheid die tot nu toe met glasvezel is bereikt.

De test is uitgevoerd op een commercieel netwerk – een glasvezelkabel van 410 kilometer lengte tussen Londen en Suffolk - niet in een proefopstelling. Door de dichtheid van de datatransmissie te vergroten werd een 42,5 procent grotere efficiency bereikt in vergelijking met s
Author: natte - Replies: 0 - Views: 697
m7 beidt uit
CanalDigitaal-eigenaar M7 Group S.A heeft in Hongarije de nieuwe aanbieder AustriaSat Magyarország in de markt gezet. Dit is een voortzetting van aanbieder HelloHD.

AustriaSat Magyarország wordt officieel door het M7 Group S.A-dochterbedrijf M70 Group in Hongarije aangeboden. Het zenderaanbod bestaat uit de 55 belangrijkste zenders die in Hongarije aangeboden worden. Hieronder bevinden zich twaalf HD-zenders. AustriaSat Magyarország biedt drie pakketvormen variërend in prijs tussen €6,75 en €
Author: natte - Replies: 13 - Views: 2246
CD breidt hd pakket uit
CanalDigitaal breidt net als TV Vlaanderen op 6 mei het HD-pakket verder uit. Nieuw in het aanbod is sportzender EDGE Sport HD dat hoofdzakelijk zogenaamde extreme sporten uitzendt.

Naast EDGE Sport HD keert bij TV Vlaanderen ook het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport terug. Eurosport 2 verdween vorig jaar uit het zenderaanbod van TV Vlaanderen omdat eigenaar M7 Group S.A de Duitse verspreiding van de internationale versie van deze sportzender niet langer kon gebruiken. De Ne
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1792
Belgacom rust nieuwe verkavelingen uit met glasvezel
Nieuwe verkavelingen van meerdere woningen worden door Belgacom automatisch uitgerust met glasvezel in plaats van koperparen.

“Zeker nieuwe residentiële verkavelingen proberen we meteen met glasvezel uit te rusten,” zegt Geert Standaert, Cto van Belgacom. “We proberen af te stappen van koper vanaf 20-30 woningen.”

Belgacom begon in 2003 met zijn glasvezelnetwerk en heeft vandaag een netwerk van 21.000 kilometer doorheen België. In praktijk wil dat zeggen dat vijftig procent van de woning
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 750
VS breiden privacywet uit naar EU burgers
De VS breiden hun privacywetgeving uit om burgers uit EU-landen meer rechtsbescherming te bieden tegen het werk van de inlichtingendiensten. Dat heeft Amerikaans minister van Justitie Eric Holder gezegd tijdens een beraad in Athene.

The Guardian schrijft dat het Witte Huis buigt voor de druk van de Europese Unie die volgt op alle onthullingen over de NSA door Edward Snowden. De US Privacy Act geldt alleen voor Amerikanen, niet voor burgers van andere landen.

De wet zou gaan gelden voor da
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 907
VOD : WappZapp breidt uit naar België
Video on demand-dienst WappZapp breidt uit naar België

Video on demand-dienst WappZapp breidt uit naar België. Volgens de makers is het belangrijk dat er snel een breed Europees alternatief opstaat voor video on demand: 'Er wordt in Europa en Azië zo veel moois geproduceerd, maar deze films en documentaires blijven vaak beperkt tot de eigen landsgrenzen of raken op de Amerikaanse platforms ondergesneeuwd tussen de grote Hollywoodproducties. WappZapp moet het Europese platform worden voor alle f
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1413
Sky Deutschland gaat HD line-up uit te breiden
Duitse abonnement omroep Sky Deutschland zal haar HD aanbod uit te breiden door de drie kanalen Sky Cinema + 1 HD, Sky Cinema + 24 HD en RTL Crime HD op 25 september 2014.

Sky Cinema + 1 HD en Sky Cinema + 24 HD tonen de programma's van het filmkanaal Sky Cinema HD-tijd verschoven van een uur en een dag respectievelijk. De twee kanalen zijn beschikbaar in de Film HD pakket voor DTH satelliet en IPTV klanten en op sommige kabelnetwerken zijn.

RTL Crime HD zullen beschikbaar zijn als onderd
Author: natte - Replies: 0 - Views: 725
vtm trekt stekker uit teletekst
VTM HOUDT TELETEKST VOOR GEZIEN

More Sharing ServicesDeelPrint dit artikel
De Vlaamse commerciële tv-zender VTM stopt met het aanbieden van teletekst via lineaire tv. Alleen de ondertiteling voor doven en slechthorenden via pagina 888 blijft bestaan.

VTM trekt op 1 november de stekker uit teletekst. Voor het laatste nieuws en informatie over VTM-programma’s moet de kijker vanaf dat moment de internetsite raadplegen. VTM stelt De Redactie – de nieuwssite van de Vlaamse publieke omroep VRT

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info