Tags
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1782
Sky Deutsland besteld meer transponder ruimte op 19.2 voor uitbreiding
Heer Kunz, volgens onze informatie zal in het 4e kwartaal van dit jaar de DVB-S verspreiding via de Astra-satelliet stoppen via 19.2 graden Oost in het voordeel van de meer doeltreffende verspreiding via DVB-S2. Is deze informatie juist?

Stefan Kunz: Dat klopt, we zullen nog meer in 2015 wijzigen in DVB-S2 - zodat we de eerste aanbieder in Duitsland, die volledig op MPEG-4 voor SD en HD gaat.

Kunt u ons al een specifieke datum voor de overgang geven?

Kunz: De overstap naar DVB-S2 zal wa
Author: natte - Replies: 0 - Views: 471
astra 2 veel hd uitbreiding!!!!!!!
Het ongecodeerde HD-aanbod op de Astra 2 satelliet is met twee permanente kanalen uitgebreid. Het gaat om het Zuid-Koreaanse Arirang HD en om ITV HD Anglia.

Arirang is een Zuid-Koreaanse, Engelstalige cultuurzender die al heel lang via de Eutelsat 13 oost in SD-kwaliteit was te zien. De HD-verspreiding in Europa gaat via de Astra 2 plaatsvinden. Hiermee is het internationale HD-aanbod via deze satelliet weer uitgebreid. De zender is momenteel al te vinden als kanaal "53150"

11.225 V
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 504
PS4-games komen dit jaar naar pc - Via uitbreiding van streamingdienst PS Now
Sony heeft bekendgemaakt dat de gamestreamingdienst PlayStation Now dit jaar wordt uitgebreid met de mogelijkheid om ook games voor de PlayStation 4 te kunnen spelen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Zodra Sony later dit jaar de nieuwe functionaliteit toevoegt, kunnen mensen met een pc exclusieve PS4-games spelen zonder dat zij daarvoor apart de console hoeven te kopen. In de komende weken zal er een besloten test worden uitgevoerd om de nieuwe functionaliteit te testen.
Author: master-magic - Replies: 14 - Views: 587
Vlaanderen overweegt overheidsbedrijf voor uitbreiding glasvezelnetwerk
De Vlaamse minister voor Innovatie, Philippe Muyters, heeft plannen bekendgemaakt om het glasvezelnetwerk uit te breiden. Als de providers besluiten om niet mee te werken, is hij van plan om een overheidsbedrijf in het leven te roepen dat de uitbreiding voor zijn rekening neemt.

Muyters wil het gesprek aangaan met de providers Proximus en Telenet, aldus De Morgen. Die hebben nog niet op de plannen gereageerd, omdat ze eerst de gesprekken willen afwachten. Een van de eisen van Muyters is dat d
Author: natte - Replies: 0 - Views: 3
TURKSAT uitbreiding hd zenders
[color=#000000]De Turksat is deels in Nederland met relatief kleinere schotelantennes te ontvangen. Het gaat hierbij om de Europese beam van de satellieten die op de satellietpositie op 42 graden oost actief zijn. De zogenaamd Turkse beam is in West-Europa niet te ontvangen. Vooral op de Europese beam worden veel zenders ongecodeerd uitgezonden en zijn dus zonder abonnement te bekijken. Het gaat in deze voornamelijk om zenders die uit Turkije afkomstig zijn.[/

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info