Tags
Author: Dimira - Replies: 1 - Views: 1342
update
Vanmorgen rond half elf is er een nieuwe update geweest bij telenet.Wat er juist allemaal gebeurt,en verandert is weet ik nog niet juist want ik heb het ook maar net gezien.Het werd tijd ook,maar het viel bij mij wel op vooral in het menu.En ik denk dat dat enkel maar beter kan zijn.Ik spreek dan wel mensen die nu vooral al de AD 2100 hebben zoals ik.Wat me wel opviel is dat die update zeer laat is gekomen.Normaal komt zo iets snacht's.En zeker nu na wat ze na de vorige keer hebben meegemaakt.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 973
Update Digicorders
Er is rond 10 uur een kleine update geweest,de digicorder begon hier opeens iets te downloaden en installeren,
heb nog niet gevonden wat er is geupdate,
het was de NHP dat starte en een init
misschien de java ofzo die is geupdate in het toestel voor de menu's achter het huisje knop.
weet er iemand iets meer ??????
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 1656
update voor apple tv4
er is een nieuwe update voor de apple tv4 
wat de nieuwe opties zijn weet ik nog niet momenteel.
de screensaver dat op de achtergrond speelde waneer je uw toestel in standby zet is veranderd nu naar een bewegend beeld van overdag nu in plaats van savonds van de brug van san fransisco Wink
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1430
Apple tv update tvOS 9.2
tvOS 9.2 voor de vierde generatie Apple TV is al even als betaversie beschikbaar, waardoor we een goed beeld hebben van de functies die komen gaan. tvOS 9.2 is de grootste update voor de nieuwe Apple TV tot nu toe en brengt een aantal veelgehoorde en welkome verbeteringen. Wat te denken van de mogelijkheid om apps in mappen te plaatsen? In dit overzicht lees je alle verbeteringen van tvOS 9.2. We verwachten tvOS 9.2 in de week van 21 t/m 25 maart 2016.

Apple TV 4 met televisiescherm

Mappen
Author: natte - Replies: 2 - Views: 1064
m7 sat807 krijgt eindelijk update
Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft nieuwe firmware voor de M7SAT801 HD-satellietontvanger uitgebracht. Deze wordt door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gebruikt.

De nieuwe firmware wordt automatisch van de satelliet gedownload. Nadat de satellietontvanger in stand-by wordt gezet wordt de firmware eveneens automatisch geïnstalleerd. Gebruikers van de M7SAT801-pntvanger hoeven dus niets te doen. De nieuwe firmware heeft versienummer 2.12a.

AANPASSINGEN M7 SAT801

De belangrij
Author: master-magic - Replies: 22 - Views: 2403
update voor de decoder
eind juni komt er een update voor de decoder dat enkele bugs oplost.
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 430
Ios10 en andere apple update in de herfst 2016
De WWDC-keynote van dit jaar stond helemaal in het teken van software, want Apple had het met vier besturingssystemen drukker dan ooit. Voor elk besturingssysteem zijn er daardoor meerdere nieuwe functies, mogelijkheden en vernieuwingen geïntroduceerd. Maar jij als gebruiker wil natuurlijk maar één ding weten: wanneer kan ik aan de slag met alle aankondigingen? De ontwikkelaars hebben inmiddels de allereerste beta van de verschillende besturingssystemen in handen, terwijl de publieke beta’s van
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 559
Apple TV krijgt met update ondersteuning voor meerdere gebruikers
Apple TV krijgt volgens een recent gerucht ondersteuning voor meerdere gebruikersaccounts. Ook zou het Apple-apparaat met tvOS 11 ondersteuning krijgen voor het bekijken van beeldmateriaal in picture-in-picture-modus.

Het is nog onbekend of gebruikers hun account kunnen beveiligen of dat het vooral gaat om het scheiden van de data van verschillende gebruikers, zodat kinderen bij het kijken naar de Apple TV-content geen suggesties krijgen op basis van kijkgedrag van ouders. De ondersteuning vo
Author: guyke - Replies: 7 - Views: 246
Update
Ik heb zonet gemerkt dat er nog eens een update plaats gevonden heeft voor de decoders van "Telenet".
 Vannacht rond 04.30 uur. Wat de update teweeg brengt zou ik niet weten.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info