Tags
Author: Dimira - Replies: 10 - Views: 3324
ARD en ZDF terug v.a. 14 Maart 2014
ARD en ZDF terug in het basis aanbod van belgacom.Je ziet direct wat één man voor invloed kan uitbrengen Smile
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 3869
BBC Three weg bij proximus v.a. 1 Maart 2016
Proximus schrapt vanaf 1 maart het kanaal waarop de Britse openbare kinderzender CBBC en jongeren- en entertainmentzender BBC Three te zien is. Dat heeft Proximus aangekondigd op haar forum. BBC Three is sinds 16 februari gestopt met haar uitzendingen via televisie en zendt voortaan online uit via bbc.co.uk/bbcthree en de BBC iPlayer. BBC Three zond uit van 20 uur tot 5 uur (Belgische tijd). Overdag is op het kanaal van BBC Three kinderzender CBBC te zien, dat zich richt op kinderen boven zes ja
Author: master-magic - Replies: 13 - Views: 2789
Telenet boekt slechte punten i.v.m netflix
Telenet staat op de laatste plaats in een rangschikking waarmee internetgebruikers naar Netflix kijken. Het Amerikaanse bedrijf voor streaming video stelt die rangschikking zelf op.

'Het geeft geen afspiegeling van de kwaliteit van het Telenet-netwerk', reageert woordvoerder Stefan Coenjaerts.

Netflix begon met de metingen in september 2014. Toen deed Telenet het een stuk beter. Sinds augustus vorig jaar gaat de internetprovider constant achteruit.

'Dit is geen echte snelheidsmeting en
Author: master-magic - Replies: 14 - Views: 1869
Medialaan past programatie aan n.a.v. Aanslag Brussel
MEDIALAAN betuigt zijn medeleven aan de slachtoffers van de zware aanslagen in Brussel vandaag. Terwijl VTM NIEUWS de hele namiddag blijft informeren, wordt uit respect voor de slachtoffers de programmatie van de MEDIALAAN-zenders aangepast, zowel op tv, radio als online.

Ook reclame is heel de dag geschrapt.

VTM NIEUWS loopt heel de namiddag door. Op VTM worden daarom vanmiddag alle gewone programma’s geschrapt. MEDIALAAN blijft de hele dag door de situatie op de voet volgen, en zal indie
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 900
VRT past programatie aan n.a.v. Aanslag Brussel
De programma's op een worden tot zeker 21 uur aangepast door nieuwsuitzending.
Ook is deze zender gratis te bekijken via satelliet samen met La Une en rtl-tvi,vtm door de M7 groep.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 860
Vier past programatie aan n.a.v. de aanslag in Brussel
[attachment=45]
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 1422
Netwerken lokaal overbelast n.a.v. Aanslag Brussel
'Gebruik sms of sociale media om te communiceren en vermijd streaming van video en muziek'

Omdat er zo veel mensen gelijktijdig willen bellen naar familie en vrienden op en rond de plaatsen waar de aanslagen vanmorgen plaatsvonden, zijn de netwerken lokaal overbelast. "We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen", klinkt het bij Proximus en Mobistar.

De congestie van de gsm-netwerken doet zich vooral voor op en rond de plaatsen in Brussel waar de aanslagen vanmorgen
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1531
AB3 HD v.a. 27 maart bij proximus tv
AB3De Waalse commerciële zender AB3 is vanaf 27 maart ook in HD te bekijken. Dat heeft de zender aangekondigd. Voorlopig kunnen enkel de abonnees van Proximus TV naar AB3 HD kijken, aangezien de andere digitale tv-providers zoals VOO, Numericable en Telenet voorlopig geen interesse hebben in de HD-versie. Bij Proximus TV is AB3 HD vanaf komende vrijdag beschikbaar in het basisaanbod op kanaal 48.
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1525
Studio 100 tv Frans bij proximus v.a. 1 juni 2016
vanaf 1 juni lanceert Studio 100 de Franstalige versie van de kinderzender Studio 100 TV exclusief via Proximus TV. Dat meldt Proximus in een persbericht. Op kanaal 143 kunnen de abonnees van Proximus TV in Brussel en Wallonië Studio 100 TV FR in het basisaanbod terugvinden. In Vlaanderen zal de Franstalige versie niet te zien zijn. Studio 100 TV zendt zowel series, muziekclips en tekenfilms uit van de figuren van Studio 100 zoals Maya de Bij, Bumba, Piet Piraat en Kabouter Plop.

“Studio 100
Author: natte - Replies: 1 - Views: 357
RADIO BREMEN eindelijk ook in HD v.a. 2019
Radio Bremen als laatste over op HD-uitzendingen

De Duitse publieke omroep Radio Bremen gaat als laatste van de ARD-zenders over op HD-uitzendingen. Maar dat is naar verwachting pas het eerste kwartaal van 2019 echt zover.

Van alle Duitse publieke regionale omroepen (RBB, MDR, NDR, SWR, SR, WDR, BR, HR en RB) gaat Radio Bremen als laatste over op HD. Uiterlijk het eerste kwartaal van 2019 via de Astra-satelliet, maar per direct is al een naar HD opgeschaald signaal via DVB-T2 in Noordwest

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info