Tags
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 3746
vraag omtrend aanbeveling van Samsung S smartphone
zou je iemand die wil kiezen tussen S2 en S3 de S2 nog aanraden als die persoon niet speciaal die groote en opslag en snelheid belangrijk vind????????
Author: Ahrand - Replies: 10 - Views: 7808
Nieuwe Yelo aankondiging = Horizon TV van UPC ?
Op de blog van telenet staat een nieuwe http://blog.telenet.be/2012/10/yelo-tv-e...-ervaring/
"Yelo TV" aankondiging.

Is dit de aankondiging van de nieuwe Horizon TV (HW + apps) van Liberty Global ?

Dat wil dan zeggen :
- DLNA mogelijkheden
- Tablet/GSM = afstandbediening van je digicorder
- etc ...

HLN weet te melden dat de nieuwe software op de nieuwere Digicorder zal werken maar niet op de oudere
http://www.hln.be/hln/nl/4124/Multimedia.../2012/10/1
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 11173
Alles van HBO de volgende 3 jaar exclusief bij Prime
Game of Thrones, Boardwalk Empire, Veep, The Newsroom, Girls … Zit jij al te watertanden? Dan hebben we goed nieuws! Telenet heeft een exclusieve deal gesloten met HBO voor de volgende drie jaar. Als PRIME-klant krijg je dus ALLE nieuwe series en films die HBO de komende drie jaar produceert, als eerste in België te zien op televisie.

Programmeer alvast je digicorder voor de volgende topseries:

- ‘Veep’ over het reilen en zeilen op het kantoor van de vicepres
Author: natte - Replies: 3 - Views: 2089
tve van de kabel?
Kabelaar stopt tijdelijk doorgifte TVE en Eurosport 2

Satellite jamming – het bewust storen van een satellietsignaal – is de oorzaak dat een Nederlands kabelbedrijf tijdelijk stopt met de doorgifte van de tv-kanalen TVE en Eurosport 2.

Sinds enkele weken wordt satellietverspreiding van enkele tv-kanalen via de Hotbird-satelliet van het Franse satellietbedrijf Eutelsat bewust gestoord. De satellite jamming is toegenomen nadat Eutelsat onlangs alle tv- en radiozenders van de Ir
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 2208
waar men van droomt in belgie op de kabel
Waar een flink aantal digitale kabelkijkers in Nederland alleen maar van zou kunnen dromen, wordt in Zwitserland realiteit. Er komt een groot ongecodeerd digitaal basispakket.

UPC Cablecom is het grootste Zwitserse kabeltv-bedrijf dat deze maatregel gaat doorvoeren om daarmee tegemoet te komen aan de druk vanuit de politiek om digitalisering te bevorderen. Alhoewel Cablecom het niet verplicht is, drong de Zwitserse overheid aan op een ongecodeerd digitaal basispakket en mag Cablecom in ruil d
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1139
Ultra HD opvolger van Full HD
Ultra High Definition - afgekort Ultra HD - wordt in de winkel officieel de opvolgende techniek van Full HD. Dat heeft de Consumer Electronics Association (CEA) besloten.

Om een televisie een Ultra HD-televisie te mogen noemen, moet het over minimaal één digitale 4K-ingang beschikken. Ook moet de televisie minimaal een beeldresolutie van 3840 x 2160 hebben en een beeldverhouding van minimaal 16:9 kunnen weergeven. De nieuwe naam is unaniem gekozen door een speciale 4K-werkgroep die het
Author: Digivan - Replies: 37 - Views: 16296
Nut van SD en HD op de kabel ?
Beste forummers, even een verzuchting over de zin of onzin van HD-zenders bij TLN.

Er zijn vrij weinig HD zenders bij TLN, en degene die we ontvangen zijn vaak een kopie van de SD versie. Maar eerlijk gezegd, wat is het nut van deze HD-zenders ?
1. het merendeel is gewoon een geupscalede versie van het SD-kanaal; van echte HD is er dus geen sprake (Discovery HD is gewoon een lachtertje, wat een schande dit HD te durven noemen, los dan nog van 25 keer dezelfde tussenfilmpjes)
2. het merend
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 5258
Uitleg over de toekomst van de engelse beam 28.2 oost.
De afgelopen maanden was er voor spanning en onduidelijkheid over de ontvangst van Britse tv- en radiokanalen. SES lanceerde namelijk de nieuwe Astra 2F satelliet. Een satelliet waarin de laatste technologische verbetering in mee zijn genomen. Inclusief een vernieuwde uitzendtechniek waardoor men – als het gewenst is – een signaal smaller op een bepaalde plek in de footprint van de satelliet kan richten. Een vooral deze techniek bracht roering met zich mee.

Veel Britse omroepen
Author: ulrik - Replies: 7 - Views: 6590
programma's opslaan van hd digicorder
blykbaar kan je je programma's die op je harde schyf van je hd digicorder wel opslagen .je moet over een hd digicorder beschikken met usb aansluiting achter aan en de schyf van je hd digicorder moet vol zyn.dan een externe schyf aan sluiten via usb aansluiting.iemand al geprobeerd?
Author: sportgraag - Replies: 6 - Views: 3114
promo filmpje van Alex
Vandaag promofilmpje ontvangen en gezien van Alex van Belgacom.
Het verschil = 12 euro verschil per maand

Mooi verzorgd, maar ik blijf... bij Telenet

Jullie ook?

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info