Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 2093
TV Vlaanderen en CanalDigitaal migreren verder naar MPEG 4
Het is de abonnee ongetwijfeld al opgevallen dat het aantal frequentiewijzigingen bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen elkaar in rap tempo opvolgt. Dat heeft een goede reden en wel het efficienter gebruiken van de satellietcapaciteit die M7 Group voor het verspreiden van de zenderpakketten huurt bij SES Astra. Steeds meer zenders verhuizen naar de 23,5 oost positie en schakelen over op MPEG 4.

Alhoewel menigeen het er over eens is dat een extra transponder geen overbodige luxe zou zijn, is dit v
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 2123
Verkopen HTC dalen verder in oktober
HTC heeft zijn smartphone-omzet in oktober jaar-op-jaar zien dalen met 60 procent naar 17,2 miljard Taiwanese dollar (TWD), omgerekend 459,57 miljoen euro. Op kwartaalbasis daalde de omzet met 18,6 procent. De omzet over de eerste tien maanden van 2012 komt uit op TWD 246,2 miljard (6,578 miljard euro). Voor het laatste kwartaal verwacht HTC een omzet van TWD 60 miljard (1,6 miljard euro)
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 544
de veramerikanisering gaat verder
‘Endemol in handen van Apollo’

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Apollo heeft een akkoord bereikt met schuldeisers van Endemol en krijgt een meerderheid in de tv-producent. Dat meldt het FD vanochtend.

Het belang van 25 procent in Endemol van Dasym Investment Strategies, waarin oprichter John de Mol een deel van zijn vermogen heeft belegd, wordt waarschijnlijk verkocht aan Apollo. Dat is onder meer de eigenaar van Core Media, bekend van American Idol en So You Think You Can Dance.
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 1014
Roamingtarieven zakken verder vanaf 1 juli
Op 1 juli wordt mobiel surfen in het buitenland meer dan de helft goedkoper.

Providers mogen voor roaming dan nog maximaal 20 eurocent per megabyte aanrekenen, een daling met 55 procent in vergelijking met het huidige maximumtarief van 45 cent.

Het gaat om prijzen exclusief btw. Ook bellen en sms'en over de landsgrenzen heen wordt goedkoper.

De maximumprijzen werden twee jaar geleden al overeengekomen. Met de zomervakantie in aantocht, en veel Europeanen die op reis gaan naar het buite
Author: natte - Replies: 1 - Views: 642
microsoft werkt verder aan windowsphone
Microsoft geeft Windows Phone 8.1 video-editor

Microsoft heeft een video-editor uitgebracht voor smartphones die beschikken over versie 8.1 van het Windows Phone-besturingssysteem. Functies zoals croppen, trimmen en het toevoegen van videofilters worden door de software ondersteund.

De video-editor is onder de naam Video Tuner per direct verkrijgbaar en kan worden gedownload in de applicatiewinkel voor Windows Phone. Gebruikers kunnen de app gratis downloaden, maar alleen apparaten die dra
Author: master-magic - Replies: 24 - Views: 3332
Mobistar TV breid netwerk verder uit
Voortaan kunnen de Mobistar-abonnees in de provincies Vlaams-Brabant en Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, behalve het gebied van SFR (voorheen Numericable), genieten van internet en digitale tv van Mobistar via de kabel. Dat heeft Mobistar vandaag aangekondigd. De provider breidt stap per stap uit in heel België tegen het einde van dit jaar. Enkel klanten met een gsm-abonnement bij Mobistar kunnen het pack met internet en digitale tv bestellen. Dit
Author: natte - Replies: 0 - Views: 233
KAMPIOENEN forever doen verder
Na het succes van de tweede 'F.C. De Kampioenen' film, die in het najaar van 2016 bijna 700.000 bezoekers naar de filmzalen lokte, start producent Skyline Entertainment binnenkort met de opnames van F.C De Kampioenen 3, 'Kampioenen Forever'.

De sympathiekste voetbalploeg van het land wil haar fans graag bedanken voor hun loyaliteit en nodigt daarom enkele gelukkigen uit voor een exclusief setbezoek in het exotische Zuid-Afrika.
Skyline Entertainment geeft ook meteen de officiële titel van de
Author: natte - Replies: 3 - Views: 336
eutelsat breidt verder uit
In Nederland en andere Europese landen kijkt de schotelbezitter voornamelijk via satellieten van SES en Eutelsat naar tv. Het zenderaanbod via Eutelsat-satellieten is in de laatste twaalf maanden groter geworden.

In Europa is wat betreft eutelsat vooral de Hotbird satellietpositie op 13 graden oost het meest bekeken. Omdat de nog beschikbare bandbreedte op deze satellietpositie beperkt is, gaan tv- en radiozenders vaker gebruikmaken van de nabijgelegen Eutelsat9-satellietpositie op 9 graden o

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info