Tags
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1389
zenders die verdwijnen
bbc three door bezuinigingen uit de lucht ?

Het derde landelijke kanaal van de Britse publieke omroep BBC Three wordt door bezuinigingen uit de lucht gehaald en is in de toekomst alleen nog via internet te bekijken.
Volgens BBC News maakt BBC-directeur Tony Hall dit nieuws morgen officieel bekend. Toezichthouder BBC Trust moet nog wel toestemming voor de omvorming van het lineaire kanaal BBC Three naar een onlinekanaal geven. Mocht dit het geval zijn dan kunnen Nederlandse en Vlaamse kijkers
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1098
Mogelijks verdwijnen bij UPC/Ziggo van 13th street,SyFy,E entertainment
Nederlandse kabelexploitant UPC en NBC Universal zijn nog steeds in gesprek over vervoer van 13th Street, Syfy en E! Entertainment.

Het besluit van de operator om de drie kanalen laten vallen heeft geleid tot een stroom van protest over sociale media en, volgens NBC Universal in een verklaring op de website van Totaal TV, de gesprekken tussen de twee partijen zijn nog gaande.

UPC zei dat de kanalen zal stoppen om te worden verdeeld op 1 juni.

Ondertussen zal 13th Street, Syfy en E! Ente
Author: Kris - Replies: 8 - Views: 2433
ProSieben, Sat.1 en Proximus 5 verdwijnen weldra op Proximus TV
De Duitse commerciële zenders ProSieben en Sat.1 verdwijnen op 13 mei uit het zenderaanbod van Proximus TV. ARD, ZDF en RTL Television blijven beschikbaar in het basisaanbod. Dat meldt Proximus. Verder stopt de basketbalzender Proximus 5 op 30 juni met uitzenden. Vanaf volgend seizoen zal er dus geen basketbal meer te zien zijn op Proximus TV. Proximus blijft nog wel Spirou (Charleroi) en Port of Antwerp Giants (Antwerpen) sponsoren.
Author: master-magic - Replies: 18 - Views: 2156
Gerucht dat door brexit enkele uk zenders kunnen verdwijnen uit europa
Er is een gerucht de ronde aan het doen dat uk zenders dat een licentie hebben in europa dat die mogelijks kunnen verdwijnen omdat ze verplicht gaan worden een licentie in de uk te nemen nu ze uit europa stappen.
Ben eens benieuwd of dit waarheid word of niet.
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 1264
3 mtv zenders verdwijnen bij M7 vanaf oktober
Vanaf 1 oktober stopt VIACOM, de organisatie achter het merk ‘MTV’ met de doorgifte van de zenders MTV Dance, MTV Hits en MTV Rocks in de Benelux.

Als klant van Canal Digitaal kun je deze zenders vanaf 1 oktober helaas niet meer ontvangen.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 111
NT1 en HD1 verdwijnen
In een persbericht kondigde de TF1-groep het definitieve einde aan van de tv-kanalen NT1 en HD1 vanaf vanavond. Kanalen 11 en 20 van TNT worden respectievelijk hernoemd als TFX- en TF1-seriefilms.

Het einde van twee iconische TF1-groepskanalen. Aan het einde van de maand zullen de NT1- en HD1-kanalen stoppen met verzenden en worden ze respectievelijk vervangen door TFX- en TF1-filmseries. In een persbericht kondigt de TF1-groep de startdata van deze twee nieuwe kanalen aan. TF1 Series Films,

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info