Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1177
Nederlandse versie van JimJam
Chello Zone has launched its seventh feed of children’s channel JimJam to cover the Benelux region. This is the fourth localised version of the channel and will be dedicated to Dutch speaking viewers.

On air from March, the channel, which shows children’s classics such as Bob The Builder, Jakers: The Adventures of Piggley Winks, and Angelina Ballerina, will be transmitted via its platform partners in Belgium and the Netherlands including Ziggo, UPC Nederland, CAIW Media, Glashar
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1958
TRT turkse tv zenders,starten binnenkort met een engelse versie
TRT turkije (turkse zendergroep) start binnenkort met een engelse versie van een TRT kanaal.
of we deze via kabel of iptv zullen kunnen zien is nog de vraag.
via satelliet zal die zeker ergens wel opduiken.
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 5875
Nieuwszender Al Jazeera lanceert HD versie
De in Qatar gevestigde nieuwszender Al Jazeera is bezig met de uitrol van een HD versie. Het gaat om een simulcast van het bestaande SD kanaal in het Arabisch.

Vooralsnog is Al Jazeera HD alleen nog maar te zien via de Eutelsat 10A (10 graden oost) en de Eutelsat 7 West A (7 graden west). De verwachting is dat de zender binnenkort ook te zien is in de pakketten van de diverse satellietproviders.

Al Jazeera HD is te zien via de Eutelsat 7 west A satelliet (7 graden west) op de frequentie 11
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 908
Nieuwe iOS versie krijgt dual-app ondersteuning
De nieuwe versie van Apple's iOS krijgt ondersteuning voor dual-app viewing waarmee gebruikers op één scherm twee apps kunnen openen en hierin tevens gelijk kunnen werken. Op die manier moet multitasken voor iOS-gebruikers makkelijker worden.

De feature zal worden getoond tijdens Apple's ontwikkelaarsconferentie, die plaatsvindt van 8 tot 12 juni. De nieuwe schermmodus werkt mogelijk alleen op iPads, weet 9to5mac op basis van anonieme bronnen. De bronnen melden tevens dat iOS 9 voor iPads me
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 656
Medialaan biedt gratis versie van Stievie
Medialaan, eigenaar van zenders VTM en 2BE, komt dit najaar met een gratis versie van tv-app Stievie, zo meldt Datanews. Onder de naam Stievie Free kunnen gebruikers zonder te betalen kijken naar programma’s van VTM, 2BE, Vitaya, Jim en VTMkzoom via website of app, zowel live als uitgesteld (tot zes dagen terug). Het zal daarbij niet mogelijk zijn om reclames door te spoelen.

Medialaan wil daarnaast gerichte advertenties inzetten bij het aanbieden van Stievie Free. Gebruikers moeten daarom e
Author: natte - Replies: 7 - Views: 1292
rai uno krijgt Nederlandse versie in Nederland
De Italiaanse publieke omroep Rai Uno keert na twee jaar terug op de Zeeuwse kabel. De zender plant ook een speciale Benelux-versie. Zonder onderbrekingen en Nederlands ondertiteld.

De Zeeuwse kijkers krijgen vanaf 1 februari als eerste in Nederland weer de beschikking over de Italiaanse zender Rai Uno. Mediaset dat de zender in 2014 verving, is begin dit jaar al verdwenen. Rai Uno is bij Delta verkrijgbaar in het digitale buitenlandpakket. Vooralsnog wordt de uitzending bij het ontbre
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 115
Alpha-versie van Kodi 18.0 verschijnt voor de Xbox One
Kodi 18.0-alpha1 is verschenen voor de Xbox One. De app voor Microsofts console bevat veel functionaliteit die ook aanwezig is in de Windows 10-versie van de software, waaronder de mogelijkheid om add-ons te draaien.

De komst van Kodi naar de Xbox werd door gebruikers in verschillende Europese landen op Reddit opgemerkt en is bevestigd door Windows Central. Het Kodi-team heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de release en voorlopig gaat het om een alpha-versie van Kodi 18.0. Het is een Univ

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info