Tags
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 3205
Viacom stopt met HD-kanaal MTV Live HD
Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom stopt met de satellietdistributie van het HD-kanaal MTV Live HD. Dat heeft gevolgen voor de tv-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Voor de doorgifte van MTV Live HD gebruiken deze tv-aanbieders de satellietdistributie van Viacom via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost. Omdat Viacom deze satellietdistributie op 7 januari 2014 staakt, stopt ook de doorgifte van MTV Live HD in zenderpakketten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Bij veel Nederlandse
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 314
Viacom: Film wordt serie en andersom
Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom gaat zijn filmstudio Paramount Pictures inzetten om zijn tv-zenders vooruit te helpen en omgekeerd. 


Films krijgen daarbij een nieuw leven als televisieserie, terwijl er ook meer films op basis van series gemaakt zullen worden, maakte het moederbedrijf van MTV, Nickelodeon en Comedy Central donderdag bekend.

Viacom probeerde Paramount vorig jaar nog grotendeels te verkopen, maar ziet de filmtak nu als een belangrijk deel van zijn nieuwe strategie. Daar
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 450
Viacom introduceert MTV Play in Nederland en Belgie
Viacom International Media Networks (VIMN) heeft de MTV Play app in Nederland en België gelanceerd. De app is beschikbaar voor smartphone en tablet. MTV Play heeft een “plug & play”-principe waarbij de gebruiker zonder registratie of inloggen toegang heeft tot de content. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Op de on-demand app MTV Play biedt MTV shows, clips, interviews en muziek. Gebruikers krijgen toegang tot exclusieve content. 
  • Volledige afleveringen bekijken v
Author: natte - Replies: 10 - Views: 130
Viacom benelux zenders groeien
Viacom Benelux, dat de merken Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike in haar portfolio heeft, ziet haar marktaandeel in januari onder volwassenen toenemen met 16%, vergeleken met dezelfde maand een jaar eerder.

De grootste stijging is te vinden in de leeftijdsgroep 20-49 jaar die en masse afstemden op programma’s van Comedy Central en Spike. Comedy Central wist het markaandeel te vergroten met 20%. Dit was vooral te danken aan 'Friends', 'Family Guy' en 'South Park'. Spike breidd

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info