Tags
Author: Paul - Replies: 1 - Views: 1595
op Vier oefenwedstrijd Roemenië – België wo 14 nov
VIER zendt de
oefenwedstrijd Roemenië – België uit
op woensdag 14 november

Paul
Author: sportgraag - Replies: 0 - Views: 1358
Telenet pompt vier jaar 10 miljoen in Vlaams Mediafonds
BRUSSEL - Op vier jaar wil Telenet 10 miljoen euro investeren in het Vlaamse Mediafonds. Voorts investeert het telecombedrijf uit Mechelen de komende vier jaar 20 miljoen euro in Vlaamse audiovisuele producties. Dat heeft Telenet maandagavond aangekondigd na een rondetafelgesprek over het Vlaamse medialandschap.Begin oktober kondigde Telenet de lancering van “STAP” aan. Het bedrijf wil met dit initiatief de komende vier jaar 30 miljoen euro investeren in Vlaamse audiovisuele
Author: eevee - Replies: 3 - Views: 2327
Problemen Vier HD en Vijf HD
De kwaliteit van vier en vijf in de hd versie was abominabel slecht (blokjesvorming, ...) in de regio Lier op 20/11 en 21/11. Bij de SD versie van deze zenders en bij andere HD zenders heb ik geen problemen opgemerkt.
Zijn er nog mensen die dit opgemerkt hebben?
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 2206
2BE HD en VIER HD vanaf maart bij TVV
vanaf maart voegt Tv Vlaanderen de HD zenders toe op 23.5
2BE HD en VIER HD,
later in maart gaat Vijf ook naar de 23.5,
de sd versies van de zenders verdwijnen met de tijd van de 19.2
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 715
Drie nieuwe fictiereeksen op VIER in 2016
Vier werkt aan drie nieuwe fictiereeksen voor 2016 : 'Auwch!', Callboys, komische fictiereeks met Philippe Geubels.
Intussen schrijven Jonas Geirnaert en Julie Mahieu verder aan de fictiereeks 'De Dag' en staat er een zevende seizoen van 'Vermist' op stapel.

[color=#333333][font=Arial]
Author: zorro123 - Replies: 20 - Views: 3537
VIER en VIJF testen nieuwe vorm van reclame uit
Televisiezenders Vier en Vijf starten nog dit jaar met een test waarbij de digitale kijker een reclameboodschap krijgt,  wanneer die een programma pauzeert. 

In plaats van het gepauzeerde beeld, zal de kijker een statische reclameboodschap te zien krijgen. Wie daar geen behoefte aan heeft, kan de boodschap wegzappen via een toets op de afstandsbediening.
[color=#333333][font=Arial]In eerste instantie zal de pauze-reclame enkel te zien zijn bij Telene
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 804
Vier past programatie aan n.a.v. de aanslag in Brussel
[attachment=45]
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 786
Canal Digitaal: voorkom beelduitval vier zenders
Om de ontvangstkwaliteit van Canal Digitaal te verbeteren zijn per 1 juli TV Oranje, iConcerts, Brava HD en Nat Geo Wild HD verhuisd van transponder 3226 naar transponder 3220 (ASTRA 23,5 – 12.090 – V – 29.900 – 2/3). Deze zenders zijn nog tot 10 augustus beschikbaar via de oude transponder (3226).

Laadt u zenderlijsten automatisch in? Dan hoeft u niets te doen. Verwerkt u zenderwijzigingen handmatig op uw satellietontvanger of tv met CI-module? Volg dan deze stappen:
- laad de nieuwe zender
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 1171
TF1 wil Waalse reclamemarkt veroveren via VIER en VIJF
De Franse mediagroep rond tv-zender TF1 wil een plaatsje veroveren op de Belgische advertentiemarkt. Daarvoor zoekt het de steun van Vlaamse zenders VIER en VIJF.

Sinds deze zomer zoekt de Franse commerciële zender TF1 een ingang in de Belgische advertentiemarkt. De zender is immers ook in ons land te bekijken en hoopt zijn kijkersaandeel (zo'n 15,5 procent van het Franstalige publiek) nu ook te gelde te maken door advertenties te programmeren die specifiek op de Belgische kijker gericht zijn
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 585
Verrassend voorjaar met meer nieuwe VIER-programma's
Gevarieerder en tot later in de avond dan ooit: zo staat VIER in 2017 vanaf 6 februari opnieuw gelijk aan de meet met de andere grote zenders. Nieuwe seizoenen van kaskrakers De Mol en The Sky is the Limit worden dit voorjaar om half negen versterkt met het nieuwe, hartverwarmende Hotel Römantiek, gevolgd door de veelbesproken prestigereeks Chaussée d’Amour. Ben Segers en Axel Daeseleire pakken uit met nieuwe afleveringen van Auwch_, Evy Gruyaert presenteert een nieuw seizoen van het razend popu

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info