Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 2164
Private spice en vlaamse zenders 23.5
Private Spice vervangt op de 23.5 de vorige zender Dairing TV,vanaf 15 Mei komt deze ook 24/24 beschikbaar (wel in MPEG4).

Ook kan u nu alle vlaamse zenders bekijken in MPEG4 norm op de 23.5 oost,die zenders zullen nog een tijdje ook op de 19.2 blijven uitzenden om de overgang te kunnen doen voor alle klanten.
Author: Bullssattv - Replies: 26 - Views: 16066
eerste Vlaamse erotische zender
Vanaf morgen heeft Vlaanderen zijn eerste echte erotische zender. Op het digitale kanaal Club 41 tonen ze elke nacht erotische films. Eerst gaat het nog om buitenlandse spierbundels die een of andere blondine plezieren, maar binnen enkele maanden komt er ook werk van eigen bodem op de buis.
Op het digitale Life!tv, dat enkel te zien is voor Telenet-abonnees, kon je nu al elke nacht kronkelende vrouwen zien die je smeken om naar hen te bellen of sms'en. Maar vanaf morgen dumpt de zender die dame
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 700
Te veel Vlaamse fictie op tv ??
Te veel Vlaamse fictie op tv: "Sector zit op zijn tandvlees"

Vlamingen kijken massaal naar de fictiereeksen van eigen kweek die omroepen bestellen, maar de toekomst is fragiel. Niet alleen de financiering staat onder druk, ook de technologische evoluties kunnen het succesverhaal ondermijnen.

Dat blijkt uit een onderzoek van de VUB en de UGent dat de financiering van tv-fictie in kaart brengt. De kans dat we de volgende jaren evenveel fictie te zien krijgen, is zo goed als onbestaande.

V
Author: natte - Replies: 0 - Views: 459
tweakers gaat vlaamse toer op
Tweakers breidt Pricewatch uit.
Ook in België willen we de beste zijn

Tweakers voert maandag diverse wijzigingen door waarmee we hopen onze Vlaamse bezoekers nog beter van dienst te zijn bij het vinden van de laagste prijzen. In de afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt aan de introductie van een Belgische versie van de Pricewatch.

Bij Tweakers snappen we uiteraard dat internet geen grenzen heeft en dat zien we elke maand terug in onze statistieken. Zo'n tien procent van onze bezo
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 1213
Wat doet de Vlaamse regering op ICT-vlak?
Ook op digitaal vlak heeft Bourgeois I ambities in zijn regeerakkoord opgenomen. De belangrijkste is het digitaliseren van alle administratieve transacties tegen 2020.

Alles digitaal
Tegen die tijd moeten alle administratieve transacties digitaal mogelijk zijn via een virtueel of digitaal loket. Het gaat zowel om administratieve processen met de burger als met bedrijven en lokale overheden. Intern moet de digitalisering zorgen voor vereenvoudiging. Zo worden interne en externe processen ver
Author: zorro123 - Replies: 11 - Views: 2128
Vlaamse comerciele radio moet investeren in DAB+
Vlaamse commerciële radiozenders krijgen de verplichting om te investeren in digitale radio via de ether (DAB+). In ruil hiervoor worden de FM-frequenties na 2017 verlengd. Ook worden er als het aan de Vlaamse mediaminister ligt geen nieuwkomers toegelaten op de FM.

Plannen minister
Deze plannen heeft de Vlaamse Minister van media Sven Gatz vertelt in een interview tegenover De Tijd. 
Dit betekent dat radiozenders als Qmusic, JoeFM en Nostalgie toch moeten gaan investeren in digitale radio
Author: natte - Replies: 10 - Views: 1787
Nieuwe Vlaamse zender op komst
In extra bij nieuwsblad stond iets over een vrouw die nu veel aandacht krijgt omdat ze voor een nieuwe Vlaamse zender gaat werken ala vakantie Vlaanderen maar dan ook nog cultuur en culinair erbij. Dus een niche zender.
Hoe die gaat noemen waar en wanneer stond er helaas niet bij. Wordt vervolgd
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 660
Telenet Business biedt Schoolnet+ voor Vlaamse scholen
De zakelijke tak van Telenet biedt Schoolnet+, een pakket voor scholen in Vlaanderen. Telenet geeft an dat het pakket een ultra-betrouwbare en schaalbare ICT-oplossing biedt, die Telenet installeert en beheert. De connectie is non-stop en gegarandeerd dankzij een back-upverbinding, hoewel Telenet met de module continuïteit keuzes hierin biedt.
Afgezien van de verbinding (coax of glasvezel) wordt het pakket door een school zelf opgebouwd en uitgebreid. Daarbij maakt de school keuzes qua beveili
Author: zorro123 - Replies: 9 - Views: 1271
VRT-topman wil meer Vlaamse digitale reclame
Uit Trends digitale muur 8/12/2016

VRT-topman Paul Lembrechts wil samenwerken met de andere Vlaamse mediahuizen bij de werving van digitale reclame. Op die manier kan het marktaandeel van giganten als Facebook en Google worden ingeperkt. Dat zei hij tijdens de Trends Lunch deze middag.

"De koek wordt vandaag over de oceaan gegeten", vindt Paul Lembrechts. "Driekwart van de reclame-inkomsten via digitale media gaat naar giganten zoals Facebook en Google. Dat is zorgwekkend. Er gaat almaar m
Author: natte - Replies: 0 - Views: 417
Vlaamse Fox lanceert Legion eindelijk zeg!
geoe bezig fox:

Legion', de langverwachte nieuwe dramareeks van Noah Hawley, gaat in België op donderdagavond 9 februari om 22.30 uur van start op FOX.

'Legion' is het nieuwe geesteskind van Noah Hawley en John Cameron, twee van de executive producers van de Emmy en Golden Globe winnende reeks 'Fargo'. De reeks is een co-productie van FX Productions en Marvel Television. De eerste aflevering werd geregisseerd door de Belg Tim Mielants, die eerder al het volledige derde seizoen van '

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info