Tags
Author: sarah9000 - Replies: 23 - Views: 7141
betalen voor uitgesteld kijken
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 5042
Feed op satelliet voor Anderlecht match 24 oktober 2012
Voetbal : Zenit St. Petersburg - RSC Anderlecht (om 18h00)

10.0°E 10994, V, 5000 8PSK FEC Auto FEED-1 (Synterra Media)
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 3610
Doek valt voor MSN; Skype volgt op
Vanaf 2013 zal de chatdienst Windows Live Messenger ofwel MSN overgaan in Skype, meldt Microsoft op zijn blog. Voor gebruikers van Skype 6.0 voor Mac en Windows is het al mogelijk om nu al met een Microsoft-account inloggen. De contacten uit Messenger worden dan automatisch geladen in het programma. Microsoft kocht de videobeldienst Skype vorig jaar voor 8,5 miljard dollar.
Author: badboy - Replies: 1 - Views: 2304
een iphone 4s voor 1 euro
hallo
vrijdag kregen we een reclamefolder van telenet, een i phone 4 s voor 1 euro als ge all inn klant wordt.
als ge belt naar telenet met je gsm en ze zien da je nog geen king of kong zijn, zitten ze aan te dringen voor een abbonement te nemen
nu ik de kans krijg voor een nieuwe gsm, en dan een i phone 4s, ga ik eens wa meer infomatie vragen.
en wat blijk, tis voor de nieuwe klanten.
ik kan er nie voor in aanmerking komen.
ik heb nochthans alles van telenet, uitgezonderd een gsm abboneme
Author: sportgraag - Replies: 10 - Views: 4017
Het allerbeste voor 2013
Een apparte topic, wens ik aan iedereen het allerbeste toe voor 2013 met een zeer goeie gezondheid.

Ik heb goed gevierd met vrienden en pas opgestaan...

(hik) Tongue
Author: GunBee - Replies: 7 - Views: 5414
200 Mbps of 500 Mbps PLC voor Telenet Ethernet : betere HD beeldkwaliteit?
Maakt het een verschil of je een 200Mbps of 500Mbps PLC (Power Line Communication) gebruikt voor de beste HD beeldkwaliteit te bekomen op je Telenet HD Digicorder ?

Ik vermoed dat de Ethernet verbinding enkel dient voor Programma Informatie, dus geen invloed heeft op het kwaliteitssignaal voor HD Digitale TV? Klopt dit? Of zou een 500Mbps PLC toch meerwaarde bieden voor Digitale TV in vergelijking met een 200Mbps?

Alvast bedankt!
Author: sportgraag - Replies: 1 - Views: 2931
Liberty Global plooit niet voor druk Telenetaandeelhouders
BRUSSEL - De Amerikaanse hoofdaandeelhouder van Telenet, Liberty Global Inc., weigert zijn biedprijs te verhogen voor Telenet. Daardoor dreigt een langdurige krachtmeting.

Er komt geen hoger bod op Telenet, zegt hoofdaandeelhouder LGI. De groep van John Malone houdt vast aan 35 euro per aandeel. LGI bezit na het vorige week afgelopen bod 58,4 procent van Telenet. Dat is een eind verwijderd van de honderd procent, in centen zo'n 1,65 miljard. ‘Telenet blijft daarmee een liquide aandeel o
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1997
Mobistar bied voor open kabel nieuws
France Telecom’s Belgian subsidiary Mobistar is betting on open access to the country’s cable networks to offer TV services.

Until now, the operator offered a hybrid digital TV solution in cooperation with the two Belgian DTH platforms operated by the M7 Group, TV Vlaanderen and TeleSat.

However, the DSL/satellite combination has not been very successful with a total number of 27,846 subscribers at the end of 2012. The number of TV homes decreased from 30,554 at the end of Septem
Author: sportgraag - Replies: 0 - Views: 1102
Telenet gul voor aandeelhouders
MECHELEN - Telenet gaat dit jaar 950 miljoen euro uitkeren aan zijn aandeelhouders, bestaande uit een uitkering van 7,90 euro per aandeel en een aandeleninkoopprogramma tot 50 miljoen euro.


Dat is maandag bekendgemaakt op een persconferentie over de jaarresultaten. Of het om een kapitaalvermindering of een dividend zal gaan, wordt beslist op de aandeelhoudersvergadering van het Mechelse telecombedrijf op 24 april.

Vorig jaar verwende Telenet zijn aandeelhouders met een dividend van 1 e
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1547
Aantal jaar al teveel betaald voor onze tv
[quote]Binnen een week hebben zich meer dan 25.000 mensen gemeld om het geld terug te krijgen dat ze te veel betaalden voor een televisie. Dat meldde ConsumentenClaim.

Philips steekt er met kop en schouders bovenuit met 55 procent van de meldingen. Daarna volgen Panasonic, Sony, JVC en Samsung elk met minder dan 10 procent. Niet alleen particulieren hebben zich laten registreren, maar ook bijvoorbeeld bedrijven met in één keer 500 toestellen.
Verboden kartelvorming

In december werd

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info