Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1114
belgacom, base, mobistar betalen geen taks waalse gsm-mast
Belgacom en Mobistar willen geen taks op waalse gsm-masten betalen

Telecombedrijven Belgacom, Mobistar en Base gaan de taks op gsm-masten in Wallonië aanvechten, die eind vorig jaar werd goedgekeurd. Ze spannen elk een aparte procedure aan voor het Grondwettelijk Hof.
De krant L’Echo berichtte vrijdag op zijn website dat Belgacom naar het Grondwettelijk Hof trekt om het Waals decreet aan te vechten, wat het bedrijf bevestigde aan Belga. Mobistar kondigde bij de voorstelling van zijn resultat
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 1887
Grondwettelijk Hof haalt streep door Waalse taks GSM-masten
Het Grondwettelijk Hof van België heeft een streep gehaald door de heffing die het Waalse gewest heeft ingevoerd op GSM-masten, zo meldt De Tijd. Het juridische gelijk is daarmee aan de kant van de operators Proximus, Mobistar en Base en de federale regering. Het Waalse gewest voerde de heffing eind 2013 in, in het kader van de begroting voor 2014.

Proximus, Mobistar en Base maakten daarop een procedure aanhangig bij het Grondwettelijk Hof om deze heffing ongeldig te verklaren. Afhankelijk va
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 1281
TF1 wil Waalse reclamemarkt veroveren via VIER en VIJF
De Franse mediagroep rond tv-zender TF1 wil een plaatsje veroveren op de Belgische advertentiemarkt. Daarvoor zoekt het de steun van Vlaamse zenders VIER en VIJF.

Sinds deze zomer zoekt de Franse commerciële zender TF1 een ingang in de Belgische advertentiemarkt. De zender is immers ook in ons land te bekijken en hoopt zijn kijkersaandeel (zo'n 15,5 procent van het Franstalige publiek) nu ook te gelde te maken door advertenties te programmeren die specifiek op de Belgische kijker gericht zijn
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 2111
Waalse zenders mogelijks enkel via app te zien bij tvv
Je Live TV zenderaanbod is zojuist uitgebreid! Voortaan kan je overal live kijken naar de 6 Waalse tv-zenders. Vanaf 1 januari zijn de zenders wel exclusief via de app te bekijken, omdat de satellietpositie van deze zenders verhuist naar een andere satelliet.

Men verteld wel aan de mensen via mail na contact te maken met tvv dat ze vanaf 1 januari nog via de hotbird te zullen ontvangen blijven maar wacht best nog effe af tot het zover is.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info