Tags
Author: Tien - Replies: 23 - Views: 12532
CNBC Europe en WDR
Net zoals ook vaak op de Belgacom Community werd aangehaald, het is echt schandalig dat er zo weinig Duitse zenders zijn bij Belgacom TV. WDR ("Duitsland 3") kan perfect ook bij Belgacom TV komen, maar die laatste weigert of is blind. Idem voor de andere Duitse (commerciële) zenders.

Ook CNBC Europe, dat vroeger op de analoge kabel zat en iedereen kent ook van de weekendprogrammatie (talkshows, golf,...), is niet beschikbaar. Nochtans Europa's best bekeken beurszenders. Helaas.

Idem voo
Author: master-magic - Replies: 18 - Views: 9707
WDR, RTL Television en CNBC Europe
[quote]Sinds 15 oktober heeft Belgacom in Luxemburg een tv-aanbod gelanceerd in combinatie met telefonie en internet. Belgacom is namelijk actief in Luxemburg (het land voor alle duidelijkheid) onder de naam Tango. Het nieuwe pack met digitale tv heet Tango Generation en moet oa Numericable wat concurrentie bieden. De tv-decoders zijn dezelfde als die van Belgacom TV trouwens.

In Luxemburg zijn het Luxemburgs, Frans en Duits de hoofdtalen. Het is dus ook logisch dat je ook zenders in talen v
Author: master-magic - Replies: 36 - Views: 14017
WDR uit digitaal televisieaanbod
Vandaag heeft Telenet noodgedwongen de uitzending van de West-Deutscher Rundfunk (WDR) stopgezet. De reden voor deze stopzetting is het uitblijven van een commerciële overeenkomst tussen enerzijds Telenet en anderzijds WDR voor het digitaal distribueren van het televisiesignaal van WDR in Vlaanderen en Brussel.

WDR is een regionale Duitse televisieomroep, waarvan de populairste programma’s eerst via ARD (Das Erste) worden uitgezonden. Daardoor is de impact voor onze klanten zeer be

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info