Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 10451
Lid worden en/of registreren
Als je lid word en je dus registreert ga je akkoord met de regels op dit forum.
Ten eerste,als je lid bent aanvaard je elk lid zijn mening en ga je er geen ruzie mee maken op dit forum.
wie ruzie maakt of iemand benadeeld in zijn reacties en zo meer die krijgt een verwittiging,
wie na 3 verwittigingen nog steeds niet de regels naleeft word geband op dit forum.
Iemand die geband is en zich probeert lid te maken via een andere weg op dit forum zal snel opgemerkt worden hier.
Dus de gouden reg
Author: sportgraag - Replies: 15 - Views: 6001
Mobiele telefonie moet groeimotor van Telenet worden
Telenet heeft er een uitstekend jaar opzitten, waarin het klanten bijwon voor internet, vaste telefonie en mobiele telefonie, en er amper verloor voor televisie. CEO Duco Sickinghe benadrukte maandag op een persconferentie over de cijfers vooral het groeipotentieel bij mobiele telefonie.

mobiel

Nou, ik ben sinds begin deze maand ongeveer, King-abonnee af.

Een besparing van 180 euro per jaar en dat is p
Author: natte - Replies: 7 - Views: 1475
satellietzenders worden gestoord
SATELLIETZENDERS WEER GESTOORD

De satellietverspreiding van veel internationale tv-zenders is de afgelopen dagen bewust gestoord. Dit keer was niet een Eutelsat-, maar een Arabsat-satelliet het mikpunt.

Het verstoren van satellietverspreiding van tv- en radiozenders wordt internationaal satellite jamming genoemd. De afgelopen jaren waren vooral internationale nieuwszenders als BBC Persian en Voice of America het slachtoffer van het verstoren van signalen van satellieten van het Franse sate
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 943
Europese data mogen niet in de VS opgeslagen worden
De adviseur van het Europees Hof van Justitie stelt dat de EU-landen mogen verhinderen dat Amerikaanse bedrijven als Facebook, Google of Amazon en Bing,
de data van Europese gebruikers naar hun thuisland verhuizen.
De advocaat-generaal van het Europees Hof, Yves Bot heeft daarmee zijn advies klaar. 
Dit is niet-bindend maar wordt in de merendeel van de gevallen opgevolgd door het Hof. Tegen het eind van het jaar zal er een definitief besluit volgen.

Safe Harbor
Volgens Bot is Safe Harbor,
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 1135
Met deze phishingmail worden Proximusklanten opgelicht
Phishers proberen klanten van Proximus op te lichten met mails waarin staat dat hun domiciliëring is mislukt. Wie de mail ontvangt gaat er best niet op in.
"Uw domiciliëring van de maand februari is mislukt." Met die opener proberen oplichters de aandacht van Proximusklanten te trekken.
De brief waarschuwt dat er iets is foutgelopen met de domiciliëring van hun betaling en vraagt dat klanten alsnog zelf betalen.

Wie daarop ingaat betaalt echter niet Proximus, maar wel de oplichters.
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 870
Apple mag aangeklaagd worden voor te dure iPhone-apps
Een Amerikaans hof van beroep heeft de deur geopend voor nieuwe rechtszaken tegen Apple. De rechtbank stelt dat kopers van iPhone-apps Apple mogen aanklagen, aldus Reuters.

De onderneming zou de markt voor deze apps gemonopoliseerd hebben omdat het verkoop van apps buiten de Apple App Store verbood. Dit leidde volgens het 9th U.S. Circuit Court of Appeals tot hogere prijzen dan nodig was. Met de uitspraak wordt een rechtsgang van een groep iPhone-gebruikers uit 2012 nieuw leven ingeblazen.
Author: master-magic - Replies: 24 - Views: 1931
Iptv via kodi gaat aangepakt worden in nederland
BREIN gaat illegale downloaders aanspreken op hun gedrag. De auteursrechtorganisatie wil dat internetproviders een waarschuwingsbrief sturen naar klanten die illegale content hebben gedownload. BREIN wil daarmee een gedragsverandering teweegbrengen.
BREIN geeft IP-adressen van accounts aan internetserviceproviders (isp's) door waarop illegale content is gedownload. "Die kunnen dan de accounthouder een waarschuwing sturen dat er via die account inbreuk gemaakt wordt", zei BREIN-directeur Tim Kui
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 486
Mensen beginnen al te vragen om verwijderd te worden :(
Er is al 1 per soon dat sinds begin hier lid was en veel genoten heeft van het interresante nieuws dat hier gepost wordt,
Maar sinds enkele maanden vond hij het offtopic gedoe en reactie op zichzelf doen enzovoorts topics beu dat hij hier niet meer wil bij horen.

Vraag daarom nogmaals om hen aan de vraag van offtopic posten en onnozel heden en achter de schermen samenspannen en hier melden dat ze niks hebben van banden enzovoorts te stoppen want anders word er weer geband,
Ben het beu met d
Author: natte - Replies: 3 - Views: 424
EUROSPORT player gaat eindelijk beter worden
Tegen de verbeterde beeldkwaliteit staan diverse aanpassingen aan de app en de webversie van Eurosport Player die bij veel abonnees niet in goede aarde lijken te vallen. Gesteld kan worden dat Eurosport Player geheel vernieuwd is. Wat als eerste opvalt, is dat het kanaal Eurosport News geheel is verdwenen. Ook de elektronische programmagids (EPG) heeft een heel ander uiterlijk. De leesbaarheid van de EPG is verminderd nu deze programmablokken gebruikt. Ook is de EPG niet meer tijdens het kijken

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info