Tags
Author: Tien - Replies: 17 - Views: 8681
EXQI Sport-Culture wordt Sport10 en Culture7
Straf nieuws vind ik toch: http://digitaletv.wordpress.com/2012/10/...-culture7/

Het nieuws was al iets langer bekend, maar nu ook kanaalnummers. Het is duidelijk dat Belgacom weer een Vlaamse zender in het basisaanbod gaat schrappen.

Mvg
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 3336
Telenet TV-theek wordt Telenet entertaint.
Alles rond onze films, zenders en series vind je voortaan bij Telenet entertaint!

We schotelen je elke dag enkele suggesties voor, aan jou om te kiezen of net niet? Voor ieder zijn goesting: Vlaams of internationaal, blockbuster of tranentrekker, dé hitserie of een marathon aan klassiekers. En, daarvoor rekenen we op jou!

We bespreken met je welke series je moet gezien hebben. Welke films je op het puntje van je stoel zullen jagen of net heerlijk achterover doen rollen van het lachen. Welk
Author: zorro123 - Replies: 24 - Views: 6131
Blochbuster wordt concurent Netflix in amerika
Winkelketen Blockbuster gooit de handdoek in de ring

De DVD is nu echt dood. Verhuurketen Blockbuster gaat begin 2014 zijn laatste driehonderd Amerikaanse winkels sluiten. De postorderdienst houdt er halverwege december mee op. Alleen franchisewinkels blijven open.
Blockbuster lijkt de strijd tegen diensten als Hulu en Netflix te hebben verloren. Eerder dit jaar werden al driehonderd winkels gesloten, maar eigenaar Dish – het Amerikaanse Canal Digitaal – sluit dus nu de winkeldivisie. Volgen
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 8085
Private Spice wordt Brazzers TV Europe
De zender Private Spice ondergaat op 1 januari 2014 een naamswijziging:
Brazzers TV Europe. De inhoud van de programma’s blijft het zelfde.
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1287
Samsung Galaxy S5 wordt op 24 februari tijdens MWC getoond
Samsung heeft een persconferentie aangekondigd op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, op 24 februari. Naar verwachting wordt op het 'Unpacked 5' event de Samsung Galaxy S5 aangekondigd, het nieuwe smartphone topmodel. Samsung had begin januari al bevestigd dat het de Galaxy S5 introduceert op het MWC, dat loopt van 4 tot 7 februari. De Samsung Galaxy S4 werd in maart 2013 gepresenteerd. Volgens de Zuid-Koreaanse onderneming wordt de S5 in april 2014 op de markt gebracht. De persconfere
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1013
Bert De Graeve wordt voorzitter bij Telenet
De raad van bestuur van Telenet gaat Bert De Graeve, topman van Bekaert, en Stéfan Descheemaeker, voormalige baas van Delhaize Europa, voordragen als nieuwe onafhankelijke bestuurders. De Graeve volgt Frank Donck op als voorzitter van Telenet Group. Dat maakte het telecombedrijf nabeurs bekend.
De algemene vergadering zal zich op 30 april over hun benoeming kunnen uitspreken. Als De Graeve een bestuursmandaat krijgt, wordt hij meteen ook voorgedragen als voorzitter.

Het mandaat van drie van
Author: natte - Replies: 1 - Views: 843
bbc 4 wordt mogelijks bbc arts
Als het verdwijnen van BBC Three als lineaire zender een feit wordt, dan wordt BBC Four omgedoopt in BBC Arts. Vooralsnog stuiten alle plannen van de BBC op veel verzet.

De plannen van de BBC om BBC Three als lineaire zender in 2015 weg te bezuinigen stuitten op veel verzet. Er zijn al honderdduizenden kijkers die het er mee oneens zijn. Maar ook het idee om dan met BBC One + 1 te komen, een met één uur vertraagde variant, stuit op verzet. Zowel ITV als Channel 4 hebben zich hiertegen uitgesp
Author: natte - Replies: 2 - Views: 804
nederland 3 wordt filmzender
Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.

De Nederland 3-films op zaterdag beginnen doorgaans tussen tien en elf uur. Er wordt op 26 april afgetrapt met het droogkomische The Guard, waarin Brendan Gleeson een heerlijk foute politieagent speelt, die noodgedwongen moet samenwerken met een correcte FBI-agent gespeeld door Don Cheadle.
MEER PREMIÈRES OP NEDERLAND 3

Andere pr
Author: natte - Replies: 6 - Views: 1451
ert wordt nerit
juist op nieuws gehoord. de griekse openbare omroep wordt nerit. een afgeslankte versie van ert. iets voor de feedhunters.telenet had vroeger ook deze zender
Author: natte - Replies: 1 - Views: 935
fox zender op sat wordt vrouwenzender
FOX TV WORDT VROUWENZENDER

Tijdens het WK worden de kijkers die niet van het traditionele voetbal houden van veel alternatieven voorzien. Net5 brengt mannenfilms en ook Fox richt zich op vrouwen.

Veel zenders, zoals RTL 4, RTL 7, SBS6 (extra analyses bij het nieuws) en Veronica (WK in lingerie), haken aan bij het WK voetbal in juni, maar juist Fox TV, dat tot voor kort veel inzette op voetbal, gooit dit tijdens het WK helemaal overboord.
FOX VAN MANNEN- NAAR VROUWENZENDER

De voorheen o

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info