Tags
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 991
Fox wil 'The X-Files' terugbrengen
Fox wil na 24: Live Another Day nog een televisieserie terugbrengen naar het kleine scherm. Cultserie The X-Files zou een vervolg moeten krijgen. Daartoe onderhandelt de zender op dit moment met maker Chris Carter en hoofdrolspelers David Duchovny en Gillian Anderson. Dit onthulde Fox TV Group voorzitter Gary Newman.

Hij liet weten ”hoopvol” te zijn over de uitkomst van de onderhandelingen. Zijn collega, Dana Walden liet weten dat de uitkomst van de onderhandelingen vooral afhangt van de agen
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 778
Radio X voorlopig niet via DAB+ in vlaanderen
De Engelstalige commerciële radiozender Radio X uit Brussel is voorlopig niet te horen via DAB+ in Vlaanderen. Dit heeft zenderexploitant Norkring bevestigd aan deze website.
Lancering via DAB+ uitgesteld
“Radio X heeft besloten de lancering via DAB+ voorlopig uit te stellen. Ondertussen werken wij verder met andere kandidaat radiozenders voor DAB+”, aldus een woordvoerder van zenderexploitant Norkring.
Radio X
Radio X is een Engelstalige commerciële radiozender in Brussel en had eerder aang
Author: master-magic - Replies: 25 - Views: 840
Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10)
Heb kunnen mee beleven wat de iphone 8 zal geven aan de klanten die een nieuwe willen kopen,
ik had geen echt whaauw gevoel bij de iphone 8,prijs start vanaf 809 euro voor een 64GB versie of 979 voor een 256GB model.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iph...ne-8#00,12

of de plus dat start vanaf 919 euro voor de 64GB versie,wel iets groter dan de gewone 8 versie,en 1089 euro voor de 256GB versie.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iph...ne-8#01,12

De apple X (10) dan,dat i
Author: natte - Replies: 0 - Views: 79
één nieuw m-v-x
In de nieuwe documentairereeks 'M/V/X' op Eén volgen de makers vier weken lang vijf Vlaamse transgenders. De kijker is getuige van de moeilijke tocht die Ariane, Dylano, Senne, Selina en Paulien afleggen om de man/vrouw te worden die ze altijd al zijn en waar ze nu ook het bijpassend lichaam bij willen.

Zij zijn fysiek man of vrouw maar voelen zich niet zo, hun genderidentiteit komt niet helemaal of slechts gedeeltelijk overeen met hun fysieke geboortegeslacht. Senne verwoordt het op de volge

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info