Tags
Author: guyke - Replies: 80 - Views: 30151
Zenderaanbod
BE Shop TVDe Vlaamse shoppingzender Be Shop TV zal vanaf 31 mei niet meer te zien zijn bij Telenet Digital TV. Dat meldt Telenet. De 24-uurs versie van Be Shop TV zal verdwijnen uit het basisaanbod omdat de zender enkele contractuele verplichtingen niet kan naleven. Sinds 1 september 2011 zendt Be Shop TV Vlaamse shoppingprogramma’s uit. De programma’s van Be Shop TV blijven wel te bekijken tijdens de teleshopuren op de Vlaamse commerciële zenders VIER, VIJF en Life! TV.
Author: Kris - Replies: 16 - Views: 2215
KPN NL breidt zenderaanbod met Duits Betaalpakket
Waarom doet Telenet dit niet ? Ik ken veel mensen die zich vlug zullen abonneren.

© Bron : TotaalTV

KPN heeft het IPTV zenderaanbod met een groot aantal Duitse zenders uitgebreid. Dit extra pakket bevat ook een groot aantal Duitse zenders die niet op de grote kabelnetten zitten.

Het nieuwe zenderpakket raakte zondagavond bekend via het internet, KPN biedt het Duitse pakket voor €2,50 per maand aan, maar stelt het de eerste zes maanden gratis ter beschikking. Sat.1, NDR, ProSieben, Ki
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1058
VOO Wallonie past zenderaanbod aan
In Franstalig België heeft de kabelmaatschappij VOO haar premiumaanbod vorige maand gereorganiseerd. Het gaat om de diensten Be TV en VOOsport.
Be TV

Het merk Be TV concentreert zich voortaan op films en fictie met de zenders Be 1, Be 1+1h, Be Cine en Be Series. Daartoe is ook een akkoord gesloten met de Amerikaanse filmzender HBO die voortaan op maandag (‘direct from HBO’) en donderdag (‘Jeudi Serie HBO’) haar zendtijd ten behoeve van HBO-producties reserveert, met de ondertitel ‘Be 1 Home
Author: master-magic - Replies: 52 - Views: 3149
Joyne maakt zenderaanbod en benodigdheden bekend
Het zenderaanbod bestaat uit tv-zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Joyne gaat de zenders in twee abonnementsvormen aanbieden die beide flexibel zijn. Men kan een abonnement voor een periode van één, drie, zes of twaalf maanden afsluiten. Bij een abonnementsvorm van kortere duur wordt wel de maandelijkse abonnementsprijs hoger dan bij een jaarabonnement.

Joyne Travel Lite

De ee
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 109
PDF file met het zenderaanbod Tv Vlaanderen
zie hieronder:

[attachment=94]
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 134
Zenderaanbod Proximus TV 15-12-2017

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info