Tags
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 8716
Ex Exqi zenders zijn al op de kabel
heb net eens gescand en kom 3 nieuwe zenders tegen van Exqi.
2 keer HD1 Cultuur in SD en HD,
en dan ook Exqi Culture in HD.
dus zullen de beide nieuwe zenders in SD en HD zijn volgens wat ik nu zie.
zit ene op de 386 mhz en 2 op de 498 mhz.
Author: Dimira - Replies: 15 - Views: 4947
En hier zijn we weer
Zo na een lange pauze kunnen we weer als vanouds op stap gaan.Ik heb gisteren verteld over mijn enorm bedrag dat ik moet betalen bij telenet,volgens dat ik nu op de betaling kan zien gaat dit om een eenmalig bedrag van een dikke 84€.Een restbedrag.
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 3723
Telenet gaat zijn prijzen aanpassen aan de index
de eerste aanpassingen beginnen al:

[quote]
Een aantal prijsaanpassingen vanaf februari 2013

Waarom een prijsaanpassing?
Op 3 februari 2013 worden de tarieven van een aantal vaste diensten met 2.9% geïndexeerd. De andere tarieven blijven ongewijzigd. We baseren ons hiervoor op de stijging van de consumptieprijsindex, waardoor de kosten verbonden aan bepaalde dienstverleningen zijn toegenomen.

Welke tarieven worden geïndexeerd?
- Breedbandinternet, vaste telefonie en bundels: zo
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1020
UPC Nederland verhoogt zijn snelheden
UPC zou van plan zijn om vanaf 3 april de internetsnelheden te verhogen. Het vermoedelijk duurste abonnement zal een internetsnelheid krijgen van 200Mbit/s. Momenteel biedt het snelste abonnement een downloadsnelheid van 120Mbit/s.

De aanstaande snelheidsverhoging is af te leiden uit een nieuwsbrief die door UPC aan dealers is gestuurd. Daarin is te lezen dat de UPC Speedtest, een tool waarmee de download- en uploadsnelheid van een verbinding getest kunnen worden, zal worden gewijzigd: 'De ni
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 689
5G in zijn kinderschoenen
De Amerikaanse internetsite Engadget meldt dat het Japanse telecombedrijf NTT Docomo serieus werkt aan de 5G-techniek. Het duurt naar verwachting nog enkele jaren voordat 5G in Europa beschikbaar komt. De eerste publiekstesten met 4G vonden recent in 2009 plaats. Pas vier jaar later lijkt 4G in Europa voet op vaste grond te hebben gezet. De Europese Commissie wil uiterlijk in 2020 een Europees 5G-netwerk operationeel te hebben. Hiervoor heeft het vijftig miljoen euro voor de ontwikkeling van dit
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1498
Base: ‘Apple straft zijn eigen klanten’
In een blogpost haalt telecomoperator Base uit naar Apple. De iPhone-maker weigert immers om Belgische iPhones toe te laten op de 4G-netwerken van Base en Belgacom. ‘Ze lappen het principe van vrij en open mobiele internettoegang aan hun laars’, klinkt het scherp.
Bij telecomoperatoren Belgacom en Base kunnen klanten sinds enige tijd mobiel surfen via het snelle 4G-netwerk. Mobistar zit nog in een testfase met zijn 4G-plannen, en komt pas in het eerste trimester van 2014 met een commercieel aan
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1336
Belg wil zijn video’s steeds digitaler
De Belg kijkt steeds meer digitaal naar video’s. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van sectorfederatie van videoproducenten en -ditributeurs BEA Video. De omzet van digitale platformen is in 2013 met bijna 30 procent gestegen in vergelijking met 2012 en met 267 miljoen euro even groot als die van de dvd- en Blu-ray-markt.
Het succes van (S)VOD- of subscription video on demand-diensten en downloadplatformen en het stijgende gebruik van tablets is het gevolg van het veranderende kijkgedrag van d
Author: natte - Replies: 0 - Views: 594
hoe hypocriet kunnen we zijn
Hoe hypocriet kunnen Proximus, BASE en co eigenlijk zijn?
OPINIE − 03/07/14, 16u07

DM OPINIE Bellen en surfen is binnen de EU sinds 1 juli fors goedkoper geworden. Anders dan hun goednieuwsshow doet vermoeden, is dat allesbehalve de verdienste van de gsm-providers, schrijft Sam Feys. Hij is onlineredacteur bij De Morgen en schrijft over media en technologie.


© rv.

Gsm-providers bestoken hun klanten met dure vakantiebundels die over anderhalf jaar volledig overbodig worden

"Goed
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 478
Digitale vingerafdrukken zijn de nieuwe cookies
Wees voorzichtig met 'share'- en 'follow'-knoppen. Een Amerikaanse aanbieder van zulke knoppen heeft er een vingerafdruksysteem in ingebouwd waarmee uw surfgedrag gevolgd kan worden.
Een aanbieder van zulke knoppen is het Amerikaanse AddThis. Dit bedrijf neemt een 'vingerafdruk' van iedereen die één van de sites bezoekt - ook als die geen profiel heeft op een sociale netwerksite. Vanaf dan wordt een websitebezoeker herkend, en kan hij door AddThis gevolgd worden. Dat staat te lezen op de site v
Author: apestaart12 - Replies: 23 - Views: 3823
Mobistar test zijn TV diensten op de kabel
Mobistar test zijn TV diensten op de kabel echter alleen in Charleroi dus niet op het kabelnetwerk van Telenet maar van VOO (Waalse tegenhanger van Telenet).
Als de testen meevallen zal Mobistar zijn vaste diensten aanbieden op de kabelnetwerken van zowel VOO als van Telenet en dat in de loop van 2015.

http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/a...abel.dhtml

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info