Tags
Author: Dimira - Replies: 2 - Views: 1541
bond zonder naam
Om het forum hier maar wat draaiende te houden,nog maar een berichtje.Ik begin me nu stilaan af te vragen en enkele anderen onder ons ook,vandaar deze naam.Hoe het komt dat er zoveel leden zijn met een 0 of een 1 achter hun naam.Goed over die 1 zal ik niets zeggen laat het ons dan hebben over die 0 hebben.En het eigenaardige vind ik dan nog dat er zeker de helft leden van telenet zijn.Normaal dient een forum toch om ideeën en commentaar te geven.Ik begrijp dat nieuwe klanten niet direct op ee
Author: boulder - Replies: 11 - Views: 10367
BelgacomTV straks zonder decoder...
http://datanews.knack.be/ict/nieuws/belg...tm#reviews
Blijkbaar wil Belgacom dus af van de set top boxen, en willen ze TV's met rechtstreekse toegang tot BelgacomTV aanbieden.
Het gaat om Samsung TV's.
Wie weet komt er dan ook een reactie van Telenet, met een CI+ module ?
Author: Dimira - Replies: 1 - Views: 1638
binnenkort zonder decoder?
Binnenkort zou men bij telenet geen decoder meer nodig hebben.Het zou al genoeg zijn een kaartje te hebben en een smart tv.Want in de smart tv zit de decoder die alles heeft.Dit heb ik vanmorgen ergens gelezen op het internet tijdens het surfen.Het was in een krant.
Author: Xanthippe_alfa - Replies: 13 - Views: 9444
ci+ voor computer (zonder TV!)
** (in aparte draad gezet wegens niet voor TV maar voor computer) **

ik heb geen TV in huis en kijk tot m'n grote tevredenheid al jaren TV op m'n (Windows 7) computer met een analoge TV tuner card en een analoog kabelabonnement van Telenet.

Met het CI+ kaartje van Telenet zou ik op een digitaal abonnement kunnen overstappen, maar... daarvoor heb ik voor m'n computer een TV tuner card met een ingebouwde CI+ card reader nodig.

Weet iemand welke TV tunercard daarvoor geschikt is en waar
Author: Dimira - Replies: 4 - Views: 1165
zonder passwoord opstarten
Weet soms iemand hoe ik het moet geklaard krijgen om mijn pc te laten opstarten zonder eerst een passwoord te geven.Dus dat hij gelijk van de eerste maal rechtstreeks opstart?
Author: natte - Replies: 4 - Views: 1191
ook zonder fox wimbledon op uw tv
SATELLIETKIJKER KIJKT OOK ZONDER FOX SPORTS NAAR WIMBLEDON

De Nederlandse satellietkijker hoeft geen abonnement op FOX Sports te hebben om zelf de keuze te maken naar welke wedstrijd men bij het tennistoernooi Wimbledon wil kijken.

FOX Sports heeft sinds dit jaar de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. Hierdoor is het tennistoernooi via een Nederlandse zender niet meer via een open net-kanaal te bekijken. Wel kan de Nederlandse tv-kijker via de BBC naar Wimbledon kijken. De meeste aanbie
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 746
geen electronica zonder acculading op een vliegtuig
na amerika : Ook Britse luchtvaart weigert electronica zonder acculading

Het begint erop te lijken dat het binnenkort een algemene eis gaat worden dat electronica op aanvraag ingeschakeld moet kunnen worden op het vliegveld. Nadat de Verenigde Staten eerder deze week bekendmaakte dat dit een eis zal worden, doet het Verenigd Koninkrijk dat nu ook.

Elektronica die niet ingeschakeld kan worden, zou een explosief kunnen zijn. Daarom is er in de Verenigde Staten een nieuwe regel ingegaan waarm
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 607
FBI heeft iPhone gekraakt zonder hulp van Apple
De Amerikaanse autoriteiten zijn erin geslaagd data te recupereren van de gecodeerde iPhone van een van de schutters van San Bernardino en laten de gerechtelijke acties tegen Apple varen. Dat meldt de Amerikaanse federale procureur.

De autoriteiten zijn in hun opzet geslaagd "door de hulp van een buitenstaander" van wie de identiteit niet werd vrijgegeven, zo blijkt uit een communiqué van de federale procureur van Californië, Eileen Decker. Ze meldt ook dat ze aan het gerecht gevraagd heeft o
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 309
Amazon brengt Fire TV Stick zonder Alexa-ondersteuning uit in Benelux
Amazon brengt een Basic Edition van zijn Fire TV Stick uit, zonder Alexa-ondersteuning. De stick is te koop in meer dan honderd landen, waaronder Nederland en België. Hij is duurder dan de variant met Alexa, die alleen te koop is in landen waar de spraakassistent al werkt.

Fire TV Stick Basic EditionNederlandse klanten moeten de Fire TV Stick bestellen op Amazon.com. Daar kost het apparaatje 50 dollar, maar met verzendkosten en belastingen komt de totaalprijs uit op ruim 77 euro. Klanten uit

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info