Reactie plaatsen 
Stievie
16-03-2013, 14:47 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-03-2013 om 14:50 door apotheosis.)
Bericht: #11
RE: Stievie
Windows 8 is een klucht, pure geldkopperij en kan al helemaal niet op tegen de software van Apple op een macbook of imac.
Ne maat die ik ken is die windows ook beu, deze gaat ook een imac kopen.
Dat opstarten kan je altijd indien nodig een ssd laten insteken, probleem meteen opgelost, nochthans start mijn macbook sneller op dan mijn windows laptop die dezelfde specs heeft als mijn macbook.
Opstarten maakt ook niks uit, er zijn belangrijker dingen.
Gesloten? Een macbook is niet gesloten, ik doe hier hetzelfde als met een windows laptop, zelfs nog beter, downloaden en dergelijke gaat zelfs makkelijker, alles is met klasse afgewerkt, dat is bij windows 8 niet het geval, ik blijf bij win 7 op mijn pc en laptop.
De appstore is veel beter en groter dan bij windows en qualitatief veel beter ook.

Ook bij de iPhone 5 zijn er meer van deze verkocht dan van de s3.
Ja, samsung tab2, ik heb er al meegewerkt, dat voelt allemaal niet vlot genoeg aan,bah, dat besturingssysteem vind ik ook maar nikske.
Apps op android; er zijn er ook minder en qualitatief ook alweer minder.

De s4 is niks meer dan een upgrade, wauw, oogtracking en voor wat is dat nodig? Allemaal een paar nieuwigheden die er niet toedoen.
Voor de rest; het enige wat ik nog zou willen is mss dat draadloos opladen, dat is wel iets leuks mss maar al de rest is niks meer dan een upgrade.
Probeer maar eens met zo'n groot scherm verticaal te typen met 1 hand en voor plastiek 700 euro gaan betalen?

Een laptop is geen pc; appels met peren vergelijken, een pc is altijd beter dan een laptop of je moet je al blauw betalen aan een laptop.
De jongeren die kopen veelal goedkopere toestellen van samsung omdat ze het geld niet hebben voor een toptoestel.

ps; we gaan eens zien binnen een 3tal jaar; verkoop iemand zijn nieuwe windows laptop en ik mijne macbook, eens zien wie er het meeste geld van zal krijgen Smile.
Het zal erop neer komen beide toestellen met dezelfde specs ong evenduur zullen uitkomen.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
16-03-2013, 16:00 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-03-2013 om 16:08 door murdock.)
Bericht: #12
RE: Stievie
samsung heeft meer telefoons verkocht dan appel dat was gisteren in het vtm nieuws.ik ben niet ontevreden van mijn iphone 4GS ik zeg enkel ik niet zeker ben ik een volgende kopen zal,alles hangt af van de prijs en wat hij kan,zelfde is voor de mijn ipad ook zo.
het kan zijn de galaxy s4 slechts een update is maar als appel dit doet dan kopen de fans ook een nieuw toestel, de 4S was ook een update en verkocht ook zeer goed,ook voor paar kleine veranderingen. je hoort steeds zelfde verhaal als er maar 1 merk met iets nieuwer uitkomt hebben ze het niet nodig tot appel het uit vind dan kopen ze het toestel.
ik heb geen enkel probleem met mijn w8 pc draait zeer snel en ik heb geen enkel probleem met downloaden. mijne maat zijn imac is niet beter dan mijn laptop integendeel en een gewone pc is niet beter dan een laptop de laptops van tegenwoordig zijn nu ook zeer krachtig. en dat de appmac store groter is, is toch normaal? microsoft is nog maar juist ermee begonnen. mijn schoonbroer heeft ook een macbook gekocht 15 inch voor die prijs heb ik wel een krachtige game laptop van bv MSI.
mijn pc is ook met klasse afgewerkt en zal mij een zorg wezen dat ik binnen 3 jaar er minder zou van krijgen,ik ga hem nog niet wegdoen,moest ik geen nieuwe pc hebben gekregen van mijn schoonouders dan had ik zelf nooit een nieuwe gekocht want mijn oude laptop van 4 jaar draait nog super,mijn schoonmoeder is er zeer blij mee, ik moest er zelfs de W8 opzetten van ze en zij is 63J ze vond dat zo snel en gemakelijk werken,trouwens als een macbook zo een top toestel is dan zal hij wel langer meegaan dan 3 jaar zeker? ieder merk en systeem heeft zijn problemen,ook apple welke problemen hebben die al niet gehad sinds de dood van jobs? ze hebben nu ook problemen met de fan op hun dure retina reeks, je moet gewoon ermee geluk hebben.
trouwens de jongeren kopen samsung niet voor de goedkoop maar is een hype bij hen,ze vinden de apple te ouderwets,is zoals bij de mode denk ik? ik vind de galaxy S4 zeer mooie toestel en kost veel minder dan de iphone, ik ken er in onze familie die een galay S3 hebben en super tevreden ben. ik wacht mijn tijd af en zie wel wat er uit de bus komt als de iphone 6 en de ios 7 uitkomt.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
16-03-2013, 16:40 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-03-2013 om 16:45 door apotheosis.)
Bericht: #13
RE: Stievie
Kost veel minder dan de iPhone? De s4 zal 700 euro kosten.
En in deze hetzelfde verhaaltje; als ge deze nadien zal verkopen zal je er meer van krijgen bij een iPhone dan van een samsung.

Tuurlijk verkoopt samsung meer toestellen; ze brengen veel meer toestellen uit, ze brengen brol toestellen uit van 99 euro enz...Niet iedereen geeft 500 euro of meer uit aan een smartphone.
Dat is hetgeen Apple net niet wil, dat iedereen hetzelfde heeft, dat iedereen met een prul rondloopt, dat niet iedereen met dezelfde software rondloopt.

IK heb het niet over snelheid; ik heb het over de software op de macbook en imac tegenover windows 8, win8 kan er sowieso niet tegen op. Ik heb ze hier beiden naast elkaar staan; macbook en mijne asus met win8 op, nee man, macbook is veel fijner om mee te werken, allemaal veel mooier afgewerkt ook dan win8.
Het is veel fijner en aangenamer om mee te werken, downloaden gaat nog beter vind ik. Ik heb niet gezegd het op mijn windows laptop/pc niet goed gaat, ik deed het al heel z'n leven met windows, ik heb gezegd het nog beter en makkelijker gaat op de macbook.

Een gewone pc van 800 euro is veel veel krachtiger/beter dan een laptop van zelfs 1000 euro.

Msi laptop is voor zover ik weet qwerty toetsenbord, ik kan mis zijn en tja, gamen doe je nog altijd het beste met een game pc die je zelf samen hebt gesteld zoals ik heb gedaan.

Tuurlijk; de meeste mensen gaan geen negatieve dingen durven vertellen over hun eigen toestel, ik doe dat wel maar alleen als het terecht is.
Ik heb wel al met android gewerkt, ik heb al 3 android toestellen gehad waaronder de s2.

Er is een verschil tussen heel effekes gewoon surfen op een toestel dan er effectief iedere dag al mee bezig te zijn.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
16-03-2013, 17:09 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-03-2013 om 17:12 door murdock.)
Bericht: #14
RE: Stievie
Hoelang zal dat nog duuren dat je veel krijgt voor je apple toestel? ik ben daar al niet voor ik heb liever een nieuw toestel.
Bij mij is dat gekomen dank zij die maat ik heb uuren al op zijn imac mogen werken en ik vind er niks aan,geef mij maar mijn windows,daar kan je ook makelijkere dingen voor vinden maar dat mogen we niet bespreken hier! ze zijn beiden zo verschillend en alsik kan kiezen dan ga ik voor windows, een macbook vind ik te duur voor wat je er in de plaats krijgt. Maar dat is met een auto ook zo een mercedes verkoopt ook goed tweedehands,mijne maat heeft zijn mercedes verkocht van 3 jaar 85000 km voor 26000 euro,ik zou dat er ook niet kunnen aan geven, ik heb liever nieuw of ik moet weten waarvan het komt zoals bij jou apo.
De galaxy gaat idd 699 euro kosten de iphone 5 729 euro en de galaxy kan je nog uitbreiden!
msi heeft ook azerty toetsenborden de msi GE60 OND-489BE
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
16-03-2013, 17:09
Bericht: #15
RE: Stievie
Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows

greets
Master-Magic
http://www.master-magic.be
http://www.belcaps.eu

[Afbeelding: 3435576319.png]EDPNET
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
16-03-2013, 17:14
Bericht: #16
RE: Stievie
(16-03-2013 17:09)master-magic schreef:  Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows
Gaan we doen master
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
04-11-2013, 22:11
Bericht: #17
RE: Stievie
(16-03-2013 17:14)murdock schreef:  
(16-03-2013 17:09)master-magic schreef:  Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows
Gaan we doen master

Stievie stoot op problemen

De Vlaamse zenders willen straks geld verdienen met het aanbieden van ‘licht uitgesteld kijken’ via de betaaldienst Stievie. Maar de Vlaamse productiehuizen willen een deel van de koek. Daar had de VMMa niet op gerekend.
De Morgen berichtte vrijdag dat de VMMa het moeilijk heeft om de rechten vast te krijgen op reeksen van onder meer Fox, Warner en Universal. Bronnen van De Standaard bevestigen dat. Zonder Amerikaanse reeksen zou er van een zender als 2Be niet veel te bekijken vallen op Stievie.
Maar ondertussen blijkt dat er ook met de Vlaamse productiehuizen nog geen akkoord is. Een verschillende visie ligt aan de basis van het probleem.De zenders vinden dat Stievie een vorm van uitgesteld kijken is, en daar betalen de zenders al rechten voor. Maar de televisiemakers zien Stievie eerder als een vorm van video on demand, want je hoeft programma’s niet op voorhand op te nemen om ze te kunnen bekijken. En daarvoor moet afzonderlijk worden betaald. Anders gezegd: als VMMa straks geld verdient aan Stievie, willen de tv-makers een deel van de koek. Daar was niet op gerekend. Bij VMMa klinkt het dat ‘de gesprekken nog lopen’.
Ondertussen is echter gebleken dat Netflix in Nederland niet zo positief wordt ontvangen. Het video-aanbod is namelijk veel kleiner dan in Amerika – alweer vanwege rechtenkwesties. Als Netflix Nederland niet stormenderhand inneemt, is het goed mogelijk dat een uitbreiding naar Vlaanderen wat langer op zich laat wachten. En dan is Stievie misschien ook wat minder dringend.
DS

en zeggen dat dit van 2 november van start ging,
voor onbepaalde duur uitgesteld, als je het mij vraagt,
en hoe zit het ondertussen tussen belgacom/telenet en vmma over die stievie ??
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
05-11-2013, 20:05
Bericht: #18
RE: Stievie
(04-11-2013 22:11)zorro123 schreef:  
(16-03-2013 17:14)murdock schreef:  
(16-03-2013 17:09)master-magic schreef:  Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows
Gaan we doen master

Stievie stoot op problemen

De Vlaamse zenders willen straks geld verdienen met het aanbieden van ‘licht uitgesteld kijken’ via de betaaldienst Stievie. Maar de Vlaamse productiehuizen willen een deel van de koek. Daar had de VMMa niet op gerekend.
De Morgen berichtte vrijdag dat de VMMa het moeilijk heeft om de rechten vast te krijgen op reeksen van onder meer Fox, Warner en Universal. Bronnen van De Standaard bevestigen dat. Zonder Amerikaanse reeksen zou er van een zender als 2Be niet veel te bekijken vallen op Stievie.
Maar ondertussen blijkt dat er ook met de Vlaamse productiehuizen nog geen akkoord is. Een verschillende visie ligt aan de basis van het probleem.De zenders vinden dat Stievie een vorm van uitgesteld kijken is, en daar betalen de zenders al rechten voor. Maar de televisiemakers zien Stievie eerder als een vorm van video on demand, want je hoeft programma’s niet op voorhand op te nemen om ze te kunnen bekijken. En daarvoor moet afzonderlijk worden betaald. Anders gezegd: als VMMa straks geld verdient aan Stievie, willen de tv-makers een deel van de koek. Daar was niet op gerekend. Bij VMMa klinkt het dat ‘de gesprekken nog lopen’.
Ondertussen is echter gebleken dat Netflix in Nederland niet zo positief wordt ontvangen. Het video-aanbod is namelijk veel kleiner dan in Amerika – alweer vanwege rechtenkwesties. Als Netflix Nederland niet stormenderhand inneemt, is het goed mogelijk dat een uitbreiding naar Vlaanderen wat langer op zich laat wachten. En dan is Stievie misschien ook wat minder dringend.
DS

en zeggen dat dit van 2 november van start ging,
voor onbepaalde duur uitgesteld, als je het mij vraagt,
en hoe zit het ondertussen tussen belgacom/telenet en vmma over die stievie ??

even geduld videoland is onderweg 10 euro en alles te zien
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
05-11-2013, 23:18 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 05-11-2013 om 23:18 door zorro123.)
Bericht: #19
RE: Stievie
(05-11-2013 20:05)natte schreef:  
(04-11-2013 22:11)zorro123 schreef:  
(16-03-2013 17:14)murdock schreef:  
(16-03-2013 17:09)master-magic schreef:  Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows
Gaan we doen master

Stievie stoot op problemen

De Vlaamse zenders willen straks geld verdienen met het aanbieden van ‘licht uitgesteld kijken’ via de betaaldienst Stievie. Maar de Vlaamse productiehuizen willen een deel van de koek. Daar had de VMMa niet op gerekend.
De Morgen berichtte vrijdag dat de VMMa het moeilijk heeft om de rechten vast te krijgen op reeksen van onder meer Fox, Warner en Universal. Bronnen van De Standaard bevestigen dat. Zonder Amerikaanse reeksen zou er van een zender als 2Be niet veel te bekijken vallen op Stievie.
Maar ondertussen blijkt dat er ook met de Vlaamse productiehuizen nog geen akkoord is. Een verschillende visie ligt aan de basis van het probleem.De zenders vinden dat Stievie een vorm van uitgesteld kijken is, en daar betalen de zenders al rechten voor. Maar de televisiemakers zien Stievie eerder als een vorm van video on demand, want je hoeft programma’s niet op voorhand op te nemen om ze te kunnen bekijken. En daarvoor moet afzonderlijk worden betaald. Anders gezegd: als VMMa straks geld verdient aan Stievie, willen de tv-makers een deel van de koek. Daar was niet op gerekend. Bij VMMa klinkt het dat ‘de gesprekken nog lopen’.
Ondertussen is echter gebleken dat Netflix in Nederland niet zo positief wordt ontvangen. Het video-aanbod is namelijk veel kleiner dan in Amerika – alweer vanwege rechtenkwesties. Als Netflix Nederland niet stormenderhand inneemt, is het goed mogelijk dat een uitbreiding naar Vlaanderen wat langer op zich laat wachten. En dan is Stievie misschien ook wat minder dringend.
DS

en zeggen dat dit van 2 november van start ging,
voor onbepaalde duur uitgesteld, als je het mij vraagt,
en hoe zit het ondertussen tussen belgacom/telenet en vmma over die stievie ??

even geduld videoland is onderweg 10 euro en alles te zien

wat stievie betreft : zal het wel nog niet voor dit jaar zijn, (met die rechtenkwesties, wie weet voor wanneer)
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-11-2013, 21:03
Bericht: #20
RE: Stievie
(05-11-2013 20:05)natte schreef:  
(04-11-2013 22:11)zorro123 schreef:  
(16-03-2013 17:14)murdock schreef:  
(16-03-2013 17:09)master-magic schreef:  Kunnen we on topic blijven over stevie en niet uitwijken over Apple en Windows,daarvoor start je best een ander topic op,
Wil hier niet dezelfde als op dat andere forum dat een topic word veranderd naar een wel of niettes Apple - Windows
Gaan we doen master

Stievie stoot op problemen

De Vlaamse zenders willen straks geld verdienen met het aanbieden van ‘licht uitgesteld kijken’ via de betaaldienst Stievie. Maar de Vlaamse productiehuizen willen een deel van de koek. Daar had de VMMa niet op gerekend.
De Morgen berichtte vrijdag dat de VMMa het moeilijk heeft om de rechten vast te krijgen op reeksen van onder meer Fox, Warner en Universal. Bronnen van De Standaard bevestigen dat. Zonder Amerikaanse reeksen zou er van een zender als 2Be niet veel te bekijken vallen op Stievie.
Maar ondertussen blijkt dat er ook met de Vlaamse productiehuizen nog geen akkoord is. Een verschillende visie ligt aan de basis van het probleem.De zenders vinden dat Stievie een vorm van uitgesteld kijken is, en daar betalen de zenders al rechten voor. Maar de televisiemakers zien Stievie eerder als een vorm van video on demand, want je hoeft programma’s niet op voorhand op te nemen om ze te kunnen bekijken. En daarvoor moet afzonderlijk worden betaald. Anders gezegd: als VMMa straks geld verdient aan Stievie, willen de tv-makers een deel van de koek. Daar was niet op gerekend. Bij VMMa klinkt het dat ‘de gesprekken nog lopen’.
Ondertussen is echter gebleken dat Netflix in Nederland niet zo positief wordt ontvangen. Het video-aanbod is namelijk veel kleiner dan in Amerika – alweer vanwege rechtenkwesties. Als Netflix Nederland niet stormenderhand inneemt, is het goed mogelijk dat een uitbreiding naar Vlaanderen wat langer op zich laat wachten. En dan is Stievie misschien ook wat minder dringend.
DS

en zeggen dat dit van 2 november van start ging,
voor onbepaalde duur uitgesteld, als je het mij vraagt,
en hoe zit het ondertussen tussen belgacom/telenet en vmma over die stievie ??

even geduld videoland is onderweg 10 euro en alles te zien

VIDEOLAND UNLIMITED MOGELIJK OOK BIJ ANDERE TV-AANBIEDERS

De all you can watch-dienst Videoland Unlimited komt op termijn mogelijk bij meer tv-aanbieders direct via de tv-decoder beschikbaar. KPN biedt Videoland Unlimited op dit moment als enige aan.

Videoland is onderdeel van The Entertainment Group waarin RTL Nederland een meerderheidsaandeel in heeft. Loes Meys – woordvoerster van RTL Digital – laat Totaal TV weten dat er met diverse tv-aanbieders over de beschikbaarheid van Videoland Unlimited rechtstreeks via de tv-decoder wordt onderhandeld. Daarvan is UPC er één van, bevestigt woordvoerder Ronald Sutmuller namens UPC aan Totaal TV.

VOLGEND JAAR RECHTSTREEKSE ABONNEMENTEN

De komende tijd is Videoland Unlimited alleen via video on demand-platformen van tv-aanbieders beschikbaar. Meys hierover: "Binnen enkele maanden zullen we als eerste partij in Nederland vanuit Videoland met een SVOD aanbod komen naast het bestaande TVOD. Dit aanbod is beschikbaar op zoveel mogelijk OTT platformen: smartphone, tablet, PC, laptop, connected TV, blu-ray spelers en game consoles." Bij KPN is Video Unlimited vanaf nu beschikbaar. Voor tien euro per maand kunnen KPN-klanten die via het tv-product Interactieve TV naar tv kijken een abonnement op Videoland Unlimited nemen. Hiermee kan men onbeperkt naar meer dan tweeduizend films en series kijken. "Het aanbod van Videoland Unlimited wordt wekelijks verder uitgebreid zodat kijkers altijd genoeg aanbod hebben om onbeperkt te kijken", luidt het vanuit RTL Nederland. KPN-klanten die een abonnement op Videoland Unlimited nemen, kijken de eerste twee maanden gratis. Daarna is het abonnement per maand opzegbaar.

en nu terug wat stievie betreft, als vidieoland unlimited zo gaat concurreren met netflix, blijven die nog langer weg hier,
en kan vtm zijne stievie terug in de ijskast steken (bij wijze van spreken)
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)