Tv-Digitaal.info
Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - Afdrukversie

+- Tv-Digitaal.info (https://tv-digitaal.info)
+-- Forum: Toogpraat (https://tv-digitaal.info/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Toogpraat (https://tv-digitaal.info/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Topic: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) (/showthread.php?tid=2395)

Pagina's: 1 2 3 4


Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Heb kunnen mee beleven wat de iphone 8 zal geven aan de klanten die een nieuwe willen kopen,
ik had geen echt whaauw gevoel bij de iphone 8,prijs start vanaf 809 euro voor een 64GB versie of 979 voor een 256GB model.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iphone/iphone-8#00,12

of de plus dat start vanaf 919 euro voor de 64GB versie,wel iets groter dan de gewone 8 versie,en 1089 euro voor de 256GB versie.
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iphone/iphone-8#01,12

De apple X (10) dan,dat is een nieuw toestel dat werkt met gezicht herkenning om je toestel te openen van standby naar werkend,wel iets leuks, bij de voorstelling ging hij wel al in de mist dat het effe niet werkte en moest die de code nog ingeven manueel,
voor de rest zit er een dubbelle camera in dat je beeld nog beter weer geeft als je foto's maakt en filmt doordat die dubbel zoveel pixels kan opslaan.
er zit ook iets nieuw op dat nog beta is dat je live je spelletjes kan spelen door bv je iphone op een tafel te houden met je beeld en dat het spelletje daarop afspeelt volledig.
zijn niet echt dingen dat ik zeg whaauw, maar is leuk als je het zou hebben.
ook zijn er nieuwe emoticons die levend worden en bewegen en de mond ook beweegt als je spreekt,en je kan dat zelf opnemen en delen met je vrienden via imessage bv.
van dit toestel is er een 64GB versie dat 1159 euro mag kosten en voor de 256GB versie betaal je 1329 euro
https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-iphone/iphone-x#00,11

of ik deze zou aanraden, enkel als je nog geen iphone hebt zou ik de iphone X aanraden daar deze leuke prulletjes heeft en enkele dingen die nog niet op andere smarthones te vinden zijn.
de prijs is wel aan de prijzige kant,maar zo een toestel kan zeker enkele jaren mee.

wie wat minder wil uitgeven en tevreden is met iets minder prulletjes er op kan gaan voor een Iphone 8 als die nog een nieuwe moet kopen,
of kijken voor een iphone7 dat in prijs wat zal zakken.
en tegen de kerst periode zal je ook wel een Iphone 8 of X kunnen kopen bij de providers met korting met abbo voor 2 jaar bv.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Iedereen zat er vol spanning op te wachten, maar dinsdag was het eindelijk zover. In het Steve Jobs Theater in het gloednieuwe hoofdkantoor stelde Apple de nieuwste versies van ’s werelds meest besproken smartphone voor. De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X.

iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Naar goede gewoonte wordt de nieuwe iPhone gelanceerd met een grotere variant: iPhone 8 Plus. De nieuwe toestellen hebben zowel vooraan als achteraan glas. “Het duurzaamste glas ooit”, zo klinkt het. Ze verschijnen in de kleuren zilver, goud en grijs.
Door de glazen achterkant kunnen de nieuwe iPhones draadloos opgeladen worden.
Bij beide smartphones zijn het scherm, de camera en de speakers verbeterd. Ze hebben nieuwe stereospeakers die 25 procent luider gaan dan die van de iPhone 7. De iPhone 8 heeft geen dubbele camera, de 8 Plus heeft die wel. Het aantal megapixels van de camera is hetzelfde gebleven: 12 megapixels. Op beide toestellen heeft augmented reality ook een belangrijke plek gekregen. De nieuwe camera’s zijn speciaal geschikt gemaakt voor die technologie.
De toestellen hebben een nieuwe binnenkant met een zogeheten A11 Bionic-chip die meer snelheid moet geven. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn stof- en waterbestendig.
De iPhone 8 verschijnt met een opslagcapaciteit van 64 GB voor 699 dollar en een versie met 256 GB. De iPhone 8 Plus kost 799 dollar voor 64 GB en ook daarvan is een versie met 256 GB. Daar worden voorlopig nog geen prijzen voor vrijgegeven. Ze verschijnen op 22 september.

iPhone X

Er is ook plaats voor het nieuwste paradepaardje van Apple: de langverwachte iPhone X. Net zoals iPhone 8 heeft die glas voor- en achteraan, met het verschil dat het scherm doorloopt tot aan de randen.
Het toestel wordt gemaakt in zilver en zwart. Het Oledscherm heeft de hoogste pixeldichtheid ooit. Het display is 5,8 inch groot en het scherm is randloos. De smartphone is ook stof- en waterbestendig.
De telefoon kan ontgrendeld worden met behulp van gezichtsherkenning, Face ID. De home-knop is daarmee helemaal verdwenen. Het scherm is nu te ontgrendelen door op het scherm te tikken en je gezicht te scannen. Daarvoor heeft de iPhone een grote hoeveelheid sensoren gekregen.
Aan die gezichtsherkenning is nog een nieuwigheid gekoppeld: de animoji. Die emoji’s zijn gebaseerd op je eigen gezichtsuitdrukkingen. Je maakt die in Apple Messages en verstuurt ze als een sticker.
De batterijduur van de iPhone X is twee uur langer dan de vorige versies van de iPhone. De versie met 64 GB kost 999 dollar - 1.159 euro in België - , maar er is ook een versie met 256 GB. Bij die duurdere variant is geen prijs vermeld. Het toestel is beschikbaar vanaf 3 november, maar kan al vanaf 27 oktober besteld worden.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Apple heeft tijdens een eigen even drie nieuwe iPhones gepresenteerd die het bedrijf in staat moeten stellen zijn positie op de smartphonemarkt verder te verstevigen. Ten tonele verschenen de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, namelijk de iPhone 8 en 8 Plus.

De toestellen hebben schermgroottes van respectievelijk 4,7 inch en 5,5 inch. Ook zijn zij voorzien van een een glazen achterkant in plaats van een metalen ontwerp voor draadloos opladen en behoren een A11 Bionic hexacore-processor en ondersteuning voor 4G+ en bluetooth 5.0 tot de specificaties. Aan boord is ook ARKit, AR-software waarmee de iPhone digitale objecten in de echte wereld kan tonen.

Apple brengt de iPhone 8 en 8 Plus uit in varianten van 64GB en 256GB. De iPhone 8 start vanaf 809 euro terwijl de iPhone 8 Plus 919 euro gaat kosten.

OLED vervangt LCD bij iPhone X
Apple introduceerde tevens de iPhone X, een premuim-variant van het toestel dat in de VS voor minimaal 999 dollar in de schappen zal gaan liggen. De iPhone X is de eerste iPhone van Apple die gebruik maakt van een OLED-display in plaats van een LCD-scherm. Apple betitelt het OLED-display zelf als Super Retina Display, goed voor een resolutie van 2436x1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Het schermdiagonaal met 5,8 inch en bedekt vrijwel het gehele toestel.

De iPhone X is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van glas en is het toestel water- en stofbestendig. Op de iPhone X is geen vingerafdrukscanner aanwezig, maar in plaats daarvan introduceert Apple ontgrendeling via gezichtsherkenning genaamd Face ID. Ook is de homeknop verdwenen. Het scherm van de telefoon gaat aan als gebruikers het scherm aanraken.

De iPhone X is beschikbaar vanaf 3 november en bestellen is mogelijk vanaf 27 oktober.

iPhone 10 jaar
De iPhone X markeert het tienjarig bestaan van de iPhone, waarvan de eerste versie werd aangekondigd op 9 januari 2007. De iPhone kwam in 2008 naar Nederland, waar T-Mobile de exclusieve verkooprechten van het toestel verwierf. Krap een jaar later kon de iPhone in Nederland bogen op een marktaandeel van slechts 1,7 procent en zaten merken als Nokia en BlackBerry nog stevig in het zadel terwijl ook Sony Ericsson nog een rol van betekenis speelde.

Inmiddels is 9 op de 10 mobiele telefoons in Nederland een smartphone. Waar rond 2007 slechts 7 procent van de ondervraagden in het Telecompaper Consumer Insights-panel aangaf over een smartphone of PDA/Blackberry te beschikken was dit in 2011 al 50 procent.

Uiteindelijk groeide de Apple iPhone niet alleen in Nederland uit tot één van de meest populaire smartphones op de markt, al bleef de concurrentiestrijd met vooral Samsung hevig. Volgens marktonderzoeksbureau Gartner kon Apple in het tweede kwartaal van dit jaar bogen op een marktaandeel van 12,1 procent versus 12,9 procent een jaar eerder. Samsung daarentegen zag zijn aandeel op de wereldwijde smartphonemarkt licht toenemen naar 22,5 procent.

Zowel Apple als Samsung ondervinden de laatste jaren meer concurrentie van Chinese merken waaronder Huawei en Xiaomi, maar ook van kleinere merken zoals Oppo en Vivo. Mede om die reden valt de omzet van Apple uit China tegen terwijl de iPhone onverminderd populair blijft in de VS en Europa.

Volgens Strategy Analytics verkocht Apple in de voorbije tien jaar zo'n 1,2 mljard iPhones, in totaal goed voor een omzet van circa een kwart biljoen dollar.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Apple kan de nieuwe iPhone X nog niet verkopen. De Amerikaanse toezichthouder Federal Communications Commission heeft het model nog niet toegelaten voor de Amerikaanse markt. Apple vermeldt het ‘detail’ in een voetnoot onder het persbericht.
Wanneer die goedkeuring komt, is niet bekend. Mogelijk heeft Apple gewacht met de FCC-goedkeuring om te voorkomen dat de specificaties van het model uitlekken. Waarschijnlijk kan de iPhone X op de geplande datum worden uitgeleverd.

De iPhone X is op 12 september onthuld, maar gaat sowieso pas later in de verkoop. Apple accepteert vanaf vrijdag 27 oktober bestellingen. Vanaf 3 november wordt hij geleverd in alle grote landen, waaronder de VS, de Europese Unie, China en India.

Ook in Nederland worden op 3 november de eerste exemplaren geleverd. Bij de vorige introducties van iPhone modellen hebben de mobiele operators er altijd een feestje van gemaakt, met speciale winkelopeningen, VIP-koeriers, ballonnen en slingers voor de gelukkigen.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Apple heeft de iPhone X aangekondigd, de eerste smartphone met oledscherm van het bedrijf. Het 5,8"-scherm beslaat vrijwel de hele telefoon, met uitzondering van een uitsparing aan de bovenkant voor de camera. In dat stuk zit de Face ID-camera voor het ontgrendelen.

De X in de naam staat voor 'tien'. Apple kiest voor die naam omdat de iPhone tien jaar bestaat. In het topmodel zit dezelfde A11 Bionic-soc als in de iPhone 8 en 8 Plus, met de in eigen huis gemaakte gpu. Apple noemt het oledscherm een Super Retina Display. Het heeft een resolutie van 2436x1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Dat is hoger dan andere iPhones tot nu toe. Het oledscherm kan hdr-beelden weergeven en er is ondersteuning voor de standaarden HDR10 en Dolby Vision.

In high-end Android-smartphones worden al jarenlang oledschermen gebruikt. De True Tone-functie uit iPads zit ook in de iPhone X. Daarmee wordt de kleurtemperatuur aangepast aan het omgevingslicht. Het scherm volgt de vorm van de behuizing, maar loopt niet tot de rand. Aan de zijkanten en onderkant laat Apple 4,3mm over. Bij de Samsung Galaxy S8 is dat 1,83mm, terwijl dat bij de LG G6 bijvoorbeeld 3,5mm is.

Apple iPhone XApple iPhone XApple iPhone XApple iPhone XApple iPhone XApple iPhone XApple iPhone XApple iPhone X
De behuizing is gemaakt van glas aan de voor- en achterkant, net als de iPhone 8 en 8 Plus. De iPhone X heeft geen homeknop. Het scherm van de telefoon gaat aan als gebruikers het scherm aanraken. Om naar het homescherm te gaan, moeten gebruikers omhoog vegen vanaf de onderkant van het scherm. Siri activeren werkt door de knop aan de zijkant van het toestel lang in te drukken.

Er zit geen vingerafdrukscanner op de iPhone X. Het ontgrendelen van de telefoon werkt met gezichtsherkenning, Apple noemt dat Face ID en gebruikt hiervoor zijn zogenaamde TrueDepth-camerasetup. Dat is een combinatie van camera's en infraroodsensoren, waarmee de telefoon een 3d-opname maakt van het gezicht van de gebruiker.

Apple iPhone X keynote
Apple iPhone X keynoteApple iPhone X keynoteApple iPhone X keynoteApple iPhone X keynoteApple iPhone X keynoteApple iPhone X keynote
Gebruikers moeten dat instellen door hun hoofd rond te draaien terwijl de sensoren een opname maken. Volgens Apple leert de iPhone vervolgens de gebruiker te herkennen en gebruikt het bedrijf een neuraal netwerk. Het systeem houdt veranderingen bij en als gebruikers bijvoorbeeld een bril op doen of van haardracht wisselen, maakt dat niet uit. De verwerking van de gegevens wordt gedaan op de iPhone.

De 3d-functies van de frontcamera, die een 7-megapixelresolutie heeft, worden niet alleen voor Face ID gebruikt. Bezitters van de iPhone X kunnen ook Animoji maken, dat zijn geanimeerde figuurtjes, bijvoorbeeld dieren of aliens, die de gezichtsbewegingen van de gebruiker overnemen. Ook wordt de TrueDepth-camera gebruikt in Snapchat voor het realistisch toepassen van filters. Bij het maken van selfies kan de Portrait Lighting-functie gebruikt worden, waarmee studiolampen nagebootst worden.

Apple iPhone X keynoteFace ID iPhone X
Apple voorziet de iPhone X van twee 12-megapixelcamera's aan de achterkant. De normale camera heeft een f/1.8-lens en de telecamera een f/2.4-lens. Die is iets lichtsterker dan de telelens in de iPhone 8 Plus, die een f/2.8-lens heeft. Beide camera's hebben optische beeldstabilisatie. Net als in de iPhone 8 zijn de camera's geoptimaliseerd voor augmented reality.

Volgens Apple gaat de accu van de iPhone X twee uur langer mee dan die in de iPhone 7, maar de capaciteit noemt het bedrijf niet. Voor het eerst ondersteunt Apple snelladen, de accu kan tot 50 procent geladen worden in dertig minuten volgens het bedrijf. De accu kan ook draadloos opladen via de Qi-standaard. In de toekomst komt Apple met een mat, waar meerdere apparaten opgelegd kunnen worden om op te laden.

De iPhone X is vanaf 3 november te koop in uitvoeringen met 64GB en 256GB. Het goedkoopste model kost 1159 euro, voor de 256GB-variant moet 1329 euro betaald worden. Nederland en België behoren tot de landen waar het nieuwe model vanaf 27 oktober besteld kan worden.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 13-09-2017

Apple heeft de iPhone 8 en 8 Plus gepresenteerd. De toestellen hebben een A11 Bionic-soc, met een door Apple ontworpen gpu en isp. Bovendien hebben de toestellen in vergelijking met de iPhone 7 een glazen achterkant in plaats van een metalen ontwerp.

De A11 Bionic is een hexacore-soc met twee kernen voor goede prestaties en vier zuinigere kernen voor lichtere taken. Ze kunnen alle zes tegelijkertijd actief zijn. De eigen isp moet het verwerken van beelden versnellen. De gpu, waarvan Apple geen naam noemde, moet 30 procent sneller zijn dan de gpu uit de Apple A10 Fusion-soc van vorig jaar. Bij dezelfde load ligt het stroomverbruik volgens het Amerikaanse bedrijf de helft lager.

Voor apps die gebruik maken van ARKit hebben de nieuwe iPhones een nieuwe gyroscoop en accelerometer. Bovendien zijn de camera's, processor en gpu aangepast op augmented reality, maar Apple verduidelijkte niet hoe dat is gebeurd. De camera heeft bovendien snellere autofocus bij minder licht en een nieuwe 12MP-sensor. De dubbele camera van de 8 Plus heeft dezelfde kenmerken als die van de 7 Plus, met een f/1.8-lens en een f/2.8-lens. De nieuwe iPhones kunnen in 4k filmen met 60fps en op 1080p-resolutie met 240fps.


Op het gebied van software voegt Apple Portrait Lighting toe, een manier om bij een portret de persoon los te knippen van de achtergrond en de belichting aan te passen om de contouren van het gezicht eruit te laten springen. Apple-topman Phil Schiller benadrukte dat het geen filters zijn. De toestellen hebben bovendien een flitser met vier leds.

De schermen van de iPhone 8 en 8 Plus zijn lcd's met diagonalen van 4,7" en 5,5", maar Apple heeft zijn True Tone-functie overgebracht van iPads. True Tone-schermen passen de kleurtemperatuur aan op de omgeving om het scherm de meest comfortabele tint voor de ogen mee te geven. De resolutie is onveranderd ten opzichte van de iPhone 7-modellen.

De iPhone 8 en 8 Plus lenen het basale ontwerp van hun voorgangers, maar de achterkant is niet meer van metaal maar van glas om draadloos laden mogelijk te maken. Dat gebeurt via de Qi-standaard en de iPhones werken met bestaande laders. De toestellen ondersteunen 4g+ en bluetooth 5.0.

De iPhone 8 en 8 Plus komen uit in varianten van 64GB en 256GB. De 8 kost vanaf 809 euro, terwijl de 8 Plus 919 euro moet gaan kosten. Apple heeft ook de iPhone X aangekondigd, een topmodel met oledscherm en een 3d-camera aan de voorkant voor het ontgrendelen.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 16-09-2017

Apple heeft in de iPhone 8 en 8 Plus kleinere accu's geplaatst dan in de iPhone 7 en 7 Plus van vorig jaar. Dat blijkt uit informatie van de Chinese keuringsinstantie Tenaa. Volgens Apple gaat de accu van de iPhone 8 'ongeveer even lang' mee als die van de iPhone 7.

De iPhone 8 heeft volgens Tenaa een accucapaciteit van 1821mAh, terwijl de listing van de iPhone 8 Plus een accucapaciteit weergeeft van 2675mAh. Dat is bij beide telefoons ongeveer 7 procent kleiner dan de voorgangers, want de iPhone 7 heeft een 1960mAh-accu, terwijl die van de 7 Plus 2900mAh aan boord heeft.

Het is onbekend of dat leidt tot een kortere accuduur. De fabrikant claimt dat de accuduur ongeveer even lang is. De listing onthult ook de grootte van het werkgeheugen van beide nieuwe telefoons. Bij de iPhone 8 gaat het om 2GB en de Plus-variant heeft 3GB. Dat is in beide gevallen even groot als bij de voorgangers.

Apple kondigde de iPhone 8 en 8 Plus dinsdag aan, samen met de iPhone X. De 8 en 8 Plus hebben een glazen achterkant om draadloos laden via de Qi-standaard mogelijk te maken en beschikken daarnaast over een nieuwe Apple A11 Bionic-soc.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - natte - 17-09-2017

geef mij maar android


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - master-magic - 17-09-2017

(17-09-2017, 00:56)natte schreef: geef mij maar android

dat is een goesting en keuze die bij iedereen anders is, ik wil zelf geen android meer, heb al teveel problemen gehad met android toestellen.
Geef mij maar Ios Wink al jaren tevreden van.


RE: Apple stelt voor de Iphone8/Plus en Iphone X (10) - natte - 17-09-2017

Hoe heb je uw kleine mediaplayer ook niet meer